Associates Des Arts creeërt waarde in de kunst- en interieurbranche. Ben je kunstenaar, product- of interieurdesigner of lever je aan de interieurbranche dan bieden wij jou goede redenen om als Associate deel te nemen aan dit netwerkplatform:

  • Positionering. Op dit netwerkplatform kun je jezelf, je producten en diensten en je merk opmerkelijk positioneren
  • Communicatie. Vanuit dit netwerkplatform kun je direct vanuit jouw merk, via onze media communiceren met het specifieke netwerk achter dit platform
  • Marktbereik. Deelname vergroot jouw netwerk en directe marktbereik
  • Verbinding. Deelname zorgt voor potentiële leads en nieuwe klanten
  • Business Development. Deelname biedt mogelijkheden voor verdere verdieping en ontwikkeling van je business.

Heb je interesse om Associate te worden en van de voordelen gebruik te maken, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Net als elke ondernemer heb je wellicht vragen over de continuïteit en verdere ontwikkeling van jouw bedrijf. Je wilt je bedrijf verder ontwikkelen, maar je gaat te veel op in dagelijkse routines en daarbij is het moeilijk om objectief naar je eigen organisatie te kijken. Hoe nuttig zou het zijn om uitgedaagd te worden en input te krijgen van experts die de Art & Interior Design branche kennen en die ook vele jaren ervaring hebben in het ondersteunen van bedrijven met bedrijfsontwikkeling?

Begin met de Challenge Business Development en ontvang gerichte feedback en advies tijdens een persoonlijk gesprek. Klik op onderstaande button en lees meer ...

Knop Challenge goudvullingwebsite

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Knop inschrijven goudvulling website

MARKETING, MEDIA & COMMUNICATIE

BRANDING
MAGAZINE
SOCIAL MEDIA COMMUNICATIE
VIDEOPROFILERING
CONTENT ONTWIKKELING
PLANNING & UITVOERING
THIRD PARTY & OP-MAAT EVENTS

MULTI-CONNECTING

POSITIONERING & CO-BRANDING
DIALOOG EN UITWISSELING
NETWERKEN & EVENTS
LEREN & COACHING