Cookie Consent by TermsFeed
Image

QuickScan Business ontwikkeling

Ben jij actief in de kunst- & interieurbranche en streef jij naar meer omzet van jouw producten en/of diensten? Wij hebben de expertise en middelen om jou te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van jouw business en het realiseren van jouw marketing- & verkoopdoelen!

Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een visie en bepalen van strategische focus, het bepalen van je positionering en merkarchitectuur, het maken van een marketing, media & communicatieplan en de uitvoering daarvan en overzicht van je cashflow en liquiditeitsplanning. Daarbij bieden we een netwerkplatform waarmee je jouw netwerk en marktbereik vergroot en je concurrentiepositie versterkt.

Wij gaan voor optimaal resultaat en richten ons daarbij op verbetering van jouw marketing- & verkoopresultaten door klantbetrokkenheid. Uiteraard focussen we ons extra op die onderdelen die voor jou de grootste impact hebben. Om deze te achterhalen hebben wij een online QuickScan ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende stellingen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te beantwoorden, waarna je persoonlijk feedback krijgt om verbeterpunten te identificeren. 

Vul het webformulier hieronder, vrijblijvend, in voor de aanvraag van de directe link naar de QuickScan.

“Door het invullen van deze QuickScan, kreeg ik in slechts een paar minuten tijd prompt overzicht over de verschillende aspecten ten aanzien van business ontwikkeling. Tegelijkertijd werd ik me bewust van diverse onbekwaamheden waarvan ik me eerder niet bewust was.
De daaropvolgende feedbacksessie met Ruud en Mascha was een eye-opener. Ieder aspect werd punt voor punt besproken. En aan de hand van deze sessie zijn we met een plan gestart waarbij ik meteen met de belangrijkste aandachtspunten aan de slag kon!”

Jacqueline Smit, Hadex Nederland.

Ontvang de link naar de QuickScan Businessontwikkeling

Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required