Cookie Consent by TermsFeed
Image

QuickScan Business ontwikkeling
Wil je weten waar het potentieel van jouw business inzit?

 

Wil jij nieuwe plannen realiseren en streef jij naar groei van je business? Start dan met het gebruiken van het potentieel in jouw business!

Wij hebben de expertise en middelen om je te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van jouw business en het realiseren van jouw doelen. Associates Des Arts heeft voor ondernemers in de kunst & interieurbranche de QuickScan Business ontwikkeling ontworpen. Hiermee analyseren wij het potentieel op vijf verschillende aspecten voor business ontwikkeling. 

Nederlandse bedrijven bezitten veel kennis over hun producten en diensten, maar zijn te weinig innovatief. Meest genoemde redenen hiervoor zijn: onzekerheid over de te volgen strategie, te weinig klantgerichtheid en commerciële slagkracht en onvoldoende kennis voor een effectieve koppeling tussen business en financiën.

Slechts 10% van de bedrijven blijkt in staat om over een periode van 10 jaar
een aanhoudende groei te laten zien


Bij onze projecten voor business ontwikkeling is ‘het ontdekken van het verborgen potentieel’ de basis van onze aanpak. Meestal blijkt de huidige business voldoende verborgen potentieel te hebben voor winstgevende groei. Echter te vaak nemen de dagelijkse routines en focus op nieuwe klanten alle capaciteit in beslag en blijft het werken aan de ontwikkeling van de business liggen. 

Als, op dit moment, een winstgevende groei achterblijft op je doelstellingen, neem dan de tijd om na te denken over het gebruikmaken van het verborgen potentieel. Kijk naar wat de ‘kroonjuwelen’ zijn van jouw business, voor nu en de toekomst en naar die aspecten van jouw business die het meeste effect zouden hebben op een verdere ontwikkeling.


QuickScan Business onwikkeling

Wij gaan voor optimaal resultaat en focussen ons op die business onderdelen die voor jou de grootste impact hebben. Om deze te achterhalen hebben wij een QuickScan ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende stellingen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te beantwoorden. Daarna nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je doelstellingen bespreken en in dat kader feedback geven op jouw antwoorden uit de QuickScan. Zo bepalen we in gezamenlijk overleg jouw prioriteiten.

Vul het webformulier hieronder in voor de directe link naar de QuickScan. Invullen van de QuickScan en het daaraan verbonden persoonlijke gesprek zijn kosteloos en vrijblijvend.

“Door het invullen van deze QuickScan, kreeg ik in slechts een paar minuten tijd prompt overzicht over de verschillende aspecten ten aanzien van business ontwikkeling. Tegelijkertijd werd ik me bewust van diverse onbekwaamheden waarvan ik me eerder niet bewust was.
De daaropvolgende feedbacksessie met Ruud en Mascha was een eye-opener. Ieder aspect werd punt voor punt besproken. En aan de hand van deze sessie zijn we met een plan gestart waarbij ik meteen met de belangrijkste aandachtspunten aan de slag kon!”

Jacqueline Smit, Hadex Nederland.

Ontvang de link naar de QuickScan Businessontwikkeling

Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required