Cookie Consent by TermsFeed

BRAND VAN EGMOND


BRAND VAN EGMOND, atelier voor handgemaakte lichtsculpturen
Sinds de oprichting van zijn atelier in 1989, heeft de in Naarden gevestigde kunstenaar en architect William Brand een duidelijk doel voor ogen: ruimtes voorzien van emotie door middel van een lichtsculptuur van zijn hand. Samen met zijn team heeft hij Brand van Egmond tot een merk gemaakt dat bekend staat om creaties die ieder jaar even avant-gardistisch als uniek zijn. Idem dito is zijn clientèle en varieert letterlijk van Royals tot Rappers.
De handgemaakte lichtsculpturen van William zijn over de hele wereld erg gewild.

Een gevarieerde collectie en maatwerk lichtsculpturen
Elk jaar brengt het atelier nieuwe collecties handgemaakte lichtsculpturen uit. Geïnspireerd op bijvoorbeeld de natuur, een bijzondere client of een archetypisch element: de creaties van Brand van Egmond stralen niet alleen licht uit, maar ook karakter en verfijning. De lichtsculpturen worden toegepast in woningen, restaurants en hotels, maar ook in kantoor ruimtes. Ook bekende luxemerken en modehuizen, zoals Chopard en Louis Vuitton, hebben de lichtsculpturen van William Brand gekozen als onderdeel van hun merkidentiteit.

Naast de zeer gevarieerde collecties, is het ook mogelijk om een op maat gemaakt lichtsculptuur te laten creëren door de aan de Kunstacademie (HKU) afgestudeerde William Brand. De persoonlijke wensen van de klant worden dan vertaald naar handgemaakte realiteit. Ook kunnen de bestaande collecties in diverse finishes en afmetingen worden uitgevoerd.

Bezoek het atelier in Naarden
William Brand weet met zijn verlichting als geen ander ruimtes te transformeren, mensen in verbinding te brengen en een unieke omgeving van comfort te creëren en dát met de kracht van licht en kunst.

Bent u geïnteresseerd geraakt? U bent, op afspraak, van harte welkom in het atelier om de collecties lichtsculpturen te bekijken of met William Brand in gesprek te gaan over een maatwerk ontwerp.

BRAND VAN EGMOND
Nikkelstraat 41
NL1411 AH Naarden
Nederland
Tel: +31 (0)35 692 1259
E-mail: 
Website: www.brandvanegmond.com
In het bijzonder: moderne kroonluchters en design lampen

Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website   logo Pinterest       LinkedIn logo
                 

 

Contact BRAND VAN EGMOND direct

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required