Cookie Consent by TermsFeed

Academy Des Arts

Met Academy Des Arts bieden wij persoonlijke, op maat workshops ter ondersteunning van het realiseren van marketing- & verkoopdoelen.

Je wilt meer omzet van jouw producten en/of diensten realiseren en de ideeën die je hiervoor hebt aanscherpen. Mogelijk wil je een andere markt aanspreken of nieuwe producten lanceren, of op een vernieuwende manier omgaan met je klanten. Misschien wil je je marketing slimmer maken of een betere planning van je financiën. Echter, je vindt het lastig om objectief naar je eigen processen te kijken. Daarom heb je graag input van een businesspartner met kennis van en ervaring met het realiseren van marketing- & verkoopdoelen in jouw branche.

Deze workshops zijn opgebouwd in twee stappen:

Stap 1 is volledig online en betreft het invullen van een QuickScan. De antwoorden uit de QuickScan zijn input voor stap 2.

Stap 2 bestaat uit een persoonlijke sessie, online of live in onze Studio Des Arts in Buren. Hierin bepalen we, aan de hand van jouw antwoorden uit de QuickScan, de maatregelen die voor jou het meeste effect hebben en werken we aan een concreet resultaat waarmee je verder kunt.

Klik hieronder door op de verschillende workshops voor meer informatie.