Cookie Consent by TermsFeed

 

Met Academy Des Arts bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van business en het realiseren van marketing- & verkoopdoelen.

Masterminds

Onderdeel van ons netwerkplatform zijn onze ‘MasterMinds’. Doelstelling hiervan is om met andere ondernemers op ontspannen en gestructureerde wijze onderwerpen die relevant zijn voor business ontwikkeling, verder uit te diepen en te onderzoeken hoe die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van hun business. Klik hier voor meer informatie ->

Masterclasses

Je wilt meer omzet van jouw producten en/of diensten realiseren en de ideeën die je hiervoor hebt aanscherpen. Mogelijk wil je een andere markt aanspreken of nieuwe producten lanceren, of op een vernieuwende manier omgaan met je klanten. Misschien wil je je marketing slimmer maken of een betere planning van je financiën. Echter, je vindt het lastig om objectief naar je eigen processen te kijken. Daarom heb je graag input van een businesspartner met kennis van en ervaring met Business ontwikkeling en het realiseren van marketing- & verkoopdoelen in jouw branche.

Deze Masterclasses bieden specifieke kennis en methoden en zijn bedoeld voor open inschrijving. Klik op de verschillende foto's voor meer informatie.