Image

Academy Des Arts

Je wilt je bedrijf naar de volgende fase loodsen en je ideeën hiervoor aanscherpen. Mogelijk wil je een andere markt aanspreken of nieuwe producten lanceren, of op een vernieuwende manier omgaan met je klanten. Misschien wil je je marketing slimmer maken. Echter, je gaat te veel op in de dagelijkse routine en je vindt het lastig om objectief naar je eigen bedrijf te kijken. Je hebt mooie producten, maar moeite om de juiste klanten te vinden. Kortom, het komt niet echt van de grond met het realiseren van je nieuwe plannen. Herken je dit, dan kunnen wij je helpen.

Met Academy Des Arts bieden wij persoonlijke, op maat consults ten aanzien van bedrijfsontwikkeling, zoals bijvoorbeeld visie & strategieontwikkeling, go-to-market planning en financieel beheer. Het totale advies bestaat uit twee stappen:

1. Stap 1 is volledig online en betreft het invullen van een Quick-Scan. De antwoorden uit de Quick-Scan zijn input voor stap 2;

2. Stap 2 bestaat uit een persoonlijke sessie, online of live in onze Studio Des Arts in Buren, waarin we de maatregelen die het meeste effect hebben behandelen.

Dit resulteert in een gestructureerde en praktische methode om meer grip te krijgen op jouw bedrijfsontwikkeling. Klik hieronder door op de verschillende workshops voor meer informatie.