Cookie Consent by TermsFeed

Terwijl de onzekerheid over economische ontwikkelingen toeneemt, is het juist belangrijk om te werken aan duurzame groei van jouw business! Dat betekent dat je grip moet hebben op de financiën van je business en een plan dat zorgt voor de financiële gezondheid en winstgevendheid van je bedrijf. Daarom zul je je als ondernemer, naast het neerzetten van je producten of diensten, ook moeten concentreren op geld verdienen en winst maken. Een business is immers alleen levensvatbaar als het winstgevend is. Maar als je geen financiële achtergrond hebt kan het lastig zijn om de financiële details van jouw business om te zetten in activiteiten die winstgevendheid bevorderen.

Met onze aanpak, hoef je als ondernemer geen financieel expert te zijn om inzicht te hebben in hoe de financiële cijfers van je business zich verhouden tot jouw bedrijfssituatie. Je krijgt snel en eenvoudig inzicht in jouw balans, resultatenrekening en kasstromen zodat je jouw cijfers kan gebruiken om te sturen. Daarbij helpen wij met het maken van je winstgevende plan; een exploitatiebegrotingen waarin verdienmodellen en groeiscenario’s zijn uitgewerkt. In concrete stappen, nemen we je mee om met jouw business een winstgevend bedrijf te bouwen.

Met Business & exploitatie verklein je risico's, verbeter je focus en creëer je overzicht. Je krijgt financiële ruimte om te ondernemen. Daarnaast ondersteunen we bij het opstellen van een financieringsaanvraag en besprekingen met financiers. En dat gaat niet alleen over cijfers, maar is vooral gericht op succesvol ondernemen.

Wil je bespreken wat Business & exploitatie voor jou kan betekenen, plan dan een vrijblijvende strategiesessie in met Ruud van der Splinter.

 

knop plan je strategiesessie goud website

"Associates Des Arts is voor mij als interieur design company de ideale business partner. Er zijn weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen en de business begrijpen en een financiële achtergrond hebben. Zij hebben onze nieuwe plannen haarscherp vertaald naar een nieuw businessmodel en ons cashflow overzicht en financiële planning ingericht".

Sabine Verhulst – Interieur Design Company