Cookie Consent by TermsFeed

Terwijl door de wereldwijde dynamiek van markten de onzekerheid over economische ontwikkelingen toeneemt, is het nú belangrijk om te werken aan je eigen duurzame groei! Maar wat betekent dat financieel voor jouw business? Heb je extra werkkapitaal nodig of wil je een grote investering financieren? Soms is het moeilijk om te achterhalen waar precies de mogelijkheden zitten. Daarvoor heb je inzicht in de variabelen van je verdienmodel, overzicht van je cashflow en een effectieve financiële planning nodig. Door goed cashflow beheer en financiële planning creëren we financiële ruimte om te ondernemen. Daarbij verkleinen we risico's, verbeteren we focus en hebben we de inzichten om een effectieve financieringsaanvraag te ontwikkelen.

Associates Des Arts helpt ondernemers met het aanscherpen van hun business- & verdienmodel, het optimaliseren van cashflow inzicht en financiële planning. Daarnaast ondersteunen we bij het opstellen van een financieringsaanvraag en besprekingen met financiers. En dat gaat niet alleen over cijfers, maar is vooral gericht op succesvol ondernemen.

 

INHOUD PROGRAMMA
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de kunst- & interieurbranche en aanverwante branches. Afhankelijk waar precies jouw behoefte ligt kunnen we:

  • Jouw bedrijfsactiviteiten en plannen naar een effectief business- & verdienmodel vertalen
  • Jouw verdienmodel optimaliseren, gebaseerd op de praktijk van je werkprocessen
  • De aansluiting verbeteren tussen jouw dagelijkse activiteiten en financieel overzicht
  • Een cashflow overzicht en effectieve liquiditeitsplanning opzetten gebaseerd op jouw praktijk
  • Een financieringsaanvraag ontwikkelen en ondersteunen bij besprekingen met financiers.

Heb jij concrete vragen op dit gebied? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

"Associates Des Arts is voor mij als interieur design company de ideale business partner. Er zijn weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen en de business begrijpen en een financiële achtergrond hebben. Zij hebben onze nieuwe plannen haarscherp vertaald naar een nieuw businessmodel en ons cashflow overzicht en financiële planning ingericht".

Sabine Verhulst – Interieur Design Company

Business and finance form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required