Cookie Consent by TermsFeed

Terwijl de onzekerheid over economische ontwikkelingen toeneemt, is het juist belangrijk om te werken aan je eigen duurzame groei! Maar wat betekent dat financieel voor jouw business? Heb je extra werkkapitaal nodig of wil je een grote investering financieren? Soms is het moeilijk om precies te bepalen wat de grootste kans op groei geeft. Daarvoor heb je inzicht in je verdienmodel(len), overzicht van je cashflow en een financiële planning nodig. Met Business & finance creëren we financiële ruimte om te ondernemen. We verkleinen risico's, verbeteren focus en helpen bij het creëren van overzicht.

Associates Des Arts helpt ondernemers met het aanscherpen van hun business- & verdienmodel(len) en met het inrichten van cashflow overzicht & financiële planning. Daarnaast ondersteunen we bij het opstellen van een financieringsaanvraag en besprekingen met financiers. En dat gaat niet alleen over cijfers, maar is vooral gericht op succesvol ondernemen.

Wil jij ook jouw business en finance goed aanpakken? Vul dan het formulier in voor het maken van een afspraak voor een inhoudelijk gesprek!

"Associates Des Arts is voor mij als interieur design company de ideale business partner. Er zijn weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen en de business begrijpen en een financiële achtergrond hebben. Zij hebben onze nieuwe plannen haarscherp vertaald naar een nieuw businessmodel en ons cashflow overzicht en financiële planning ingericht".

Sabine Verhulst – Interieur Design Company

Business and finance form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required