Cookie Consent by TermsFeed

Terwijl door de wereldwijde dynamiek van markten de onzekerheid over economische ontwikkelingen toeneemt, is het nú belangrijk om te werken aan je eigen duurzame groei! Maar wat betekent dat financieel voor jouw business? Soms is het moeilijk om te achterhalen waar precies verbeterpunten zitten. Daarvoor heb je inzicht in de variabelen van je verdienmodel, overzicht van je cashflow en een effectieve financiële planning nodig. Door goed cashflow beheer en effectieve financiële planning creëren we financiële ruimte om te ondernemen, verkleinen we risico's, verbeteren we focus en leggen we de basis voor financiering.

Associates Des Arts helpt ondernemers in de kunst- & interieurbranche met het aanscherpen van businessmodel en het optimaliseren van cashflow en financiële planning. En dat gaat niet alleen over cijfers, maar is vooral gericht op succesvol ondernemen

 

INHOUD PROGRAMMA
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, stylisten, kunstenaars, architecten en andere leiders van bedrijven actief in de kunst- & interieurbranche.

  • We vertalen jouw bedrijfsactiviteiten en plannen naar een effectief businessmodel met verschillende verdienmodellen
  • We optimaliseren jouw verdienmodellen en vertalen deze naar de praktijk van je werkprocessen
  • We verbeteren de aansluiting tussen jouw dagelijkse activiteiten en financieel overzicht
  • We voeren een eenvoudig cashflow overzicht in
  • En we richten effectieve liquiditeitsplanning in.

Wil jij ook een betere aansluiting tussen je business en financiën? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

"Associates Des Arts is voor mij als interieur design company de ideale business partner. Er zijn weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen en de business begrijpen en een financiële achtergrond hebben. Zij hebben onze nieuwe plannen haarscherp vertaald naar een nieuw businessmodel en ons cashflow overzicht en financiële planning ingericht".

Sabine Verhulst – Interieur Design Company

Business, cashflow & financiële planning form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required