Cookie Consent by TermsFeed

Associates Des Arts
Gevestigd in Studio Des Arts
Voorstraat 1, 4116 BC Buren
0031 (0)20 2060830

www.associatesdesarts.com

 

Mascha       Mascha Ekkel
0640 147657
     

Toen ik in 2015 mijn eigen bedrijf LEEM WONEN startte, na een lange en succesvolle carrière bij een groot internationaal bedrijf, was een van mijn doelen om kunst, interieurdesign en business dichter bij elkaar te brengen. Met Associates Des Arts is dat gelukt.

Ruud      

Ruud van der Splinter
0653 144368

     

Het continu ontwikkelen van je business is topprioriteit van elke ondernemer. Om business ontwikkeling en -innovatie te versnellen, is het raadzaam om eigen kennis en ervaring aan te vullen met specifieke ervaring en kennis van buitenaf.

Ik ondersteun ondernemers die de ambitie hebben om met hun business een winstgevend bedrijf te bouwen. Ik richt mij daarbij op de drie belangrijkste aspecten van toplijn business ontwikkeling: strategie, commercie en financiën.

Ik ben een multi-ondernemer met jaren ervaring in business ontwikkeling. Ik heb ervaring met verschillende succesvolle business projecten en ben zeer betrokken bij mijn werk als executive consultant en coach. Mijn werk bevindt zich op het snijvlak van leiderschap en ondernemen.
Het is mijn missie om mijn kennis en ervaring te delen met ondernemers die gepassioneerd om met hun business bij te dragen aan het welzijn in de samenleving.

Samen bouwen aan een betere toekomst.

We horen graag van je

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required