ELEVATOR PITCH ONLINE

 

Jezelf op een persoonlijke en effectieve manier in de markt zetten is voor de meeste ondernemers niet de gemakkelijkste opgave. Interior designers en kunstenaars zijn daarin geen uitzondering. En als dat in een profielfilm moet gebeuren al helemaal niet. Laat dat nu precies het werk zijn waar profileringsexpert Rob Overgaauw van Elevator Pitch Online zich mee bezig houdt: drempels verlagen met een eigentijdse aanpak.

Profileren met video
Rob zag acht jaar geleden al dat videoprofilering belangrijk zou worden, zeker met opkomende media als YouTube en Instagram. Het produceren van videocontent en dit toegankelijk maken voor grote groepen ondernemers, waaronder creatieven, is nu zijn missie en specialiteit.
Profilering was sowieso al een domein dat hem altijd heeft geboeid. Het videowerk en het adviseren en coachen in zelfpresentatie zijn daar gaandeweg aan toegevoegd. Rob helpt zijn doelgroepen, waaronder die van Associates Des Arts, met hun persoonlijke beeldvorming. Video is een spiegel waarin de ondernemer zichzelf terugziet en bewust kan gaan werken aan zijn uitstraling, zijn boodschap, zijn merk.

De binnenwereld naar buiten brengen
Voordat een profielfilm het licht gaat zien is er al een hele reis achter de rug. Want de blik op de binnenwereld, daar begint het mee. Daarin komen essentiële vragen aan bod. Gewetensvragen vanuit een commerciële invalshoek, zoals: Wat heeft jou op dit pad gebracht? Wat wil je betekenen voor je klanten? Wat is jouw ‘personal signature’?
De antwoorden op dit soort vragen vormen het script dat in de video tot leven komt.
Uiteraard wordt daarbij ook het marktperspectief meegenomen. Vanuit de visie van mensen die hun ideale klant kunnen zijn, wordt gekeken naar hoe die presentatie vorm moet krijgen.

Elevator Pitch Online
Kantoor en Studio
Groen van Prinsterersingel 44
2805 TE Gouda
Tel: 0622 994 804

Website: www.elevatorpitchonline.nl

Our Social Media

Logo FB website       LinkedIn logo
     

 

Please contact Elevator Pitch Online directly

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required