Image

Heb je ideeën voor de verdere ontwikkeling en innovatie van je bedrijf?

Je wilt je bedrijf naar de volgende fase loodsen en je ideeën hiervoor aanscherpen. Mogelijk wil je een andere markt aanspreken of nieuwe producten lanceren, of op een vernieuwende manier omgaan met je klanten. Misschien wil je je marketing slimmer maken. Echter, je dagelijkse routine vraagt veel aandacht en je vind het lastig om objectief naar je eigen bedrijf te kijken. Je hebt mooie producten, maar moeite om de juiste klanten te vinden. Kortom, je kan wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je nieuwe plannen. Herken je dit, dan kunnen wij je helpen.

Wij bieden ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling en innovatie. Wij realiseren versnelling en ritme. Wij kennen jouw branche goed en hebben ervaring in het ondersteunen van bedrijven in de kunst- & interieurbranche.

Aan de hand van een speciaal ontwikkelde ‘Quick Scan’, geeft Associates Des Arts inzicht in verschillende aspecten van jouw bedrijfsontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan een visie en merkstrategie, een effectief commercieel plan of het slim uitvoeren van marketing, mediakeuze en communicatie. De Quick Scan bestaat uit verschillende stellingen die in willekeurige volgorde zijn opgenomen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze in het online formulier te beantwoorden, waarna je feedback krijgt in zowel scores als advies. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

Je kunt dit zowel individueel als met je team doen, waarbij elk individu afzonderlijk op de stellingen reageert. Zo krijg je een 360 graden feedback. Hoe dan ook leidt het tot een zinvolle dialoog om verbeterpunten te identificeren.

Vul je naam en emailadres in op het webformulier hieronder. Er verschijnt dan een pop-up met een button "continue". Klik op de "continue-button" om direct naar de pagina van de Quick Scan te gaan.

Ga naar de QuickScan Bedrijfsontwikkeling

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required
© 2020 Associates Des Arts 2020 All rights reserved.