Cookie Consent by TermsFeed
Image

Masterclass Go-to-Market planning
Hoe maak ik een effectieve planning voor een succesvolle marktintroductie
van een nieuw product en/of dienst

Ben je van plan om een nieuw product en/of dienst in de markt te introduceren? Dan is het prettig om met mensen die dit al vaker hebben gedaan en jouw markt goed kennen, een goede voorbereiding te plannen. In slechts een paar uur behandelen we de juiste focuspunten aan de hand van onze checklist en heb jij het succesvol lanceren van jouw nieuwe product en/of dienst in de vingers! Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden en je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Resultaat
Na afloop van de Masterclass Go-to-Market planning beschik je over een effectief overzicht waarmee je meteen aan de slag kunt gaan met jouw planning.

Investering
De Masterclass Go-to-Market planning duurt ca. 2 uur.
Voor de investering informeer naar de voorwaarden.

Locatie
De Masterclass Go-to-Market planning kan zowel online als in onze Studio (’t Koopmanshuys, Voorstraat 1-3 in Buren) plaatsvinden.

Eerstvolgende datum
Donderdag 3 juni, vanaf 13:30 tot 16:00 uur.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor deze Masterclass, vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken.

Go-to-Market planning form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Note All fields are required

Mogelijkheid voor in-company teams
De Masterclass Go-to-Market planning is ook mogelijk voor in-company teams. Zo werk je met je eigen team in een vertrouwde omgeving om voorop te blijven lopen in de markt. Deze groepsessie wordt in overleg ingepland. Informeer naar de mogelijkheden.