Image

GO-TO-MARKET STRATEGIE & PLANNING
voor een succesvolle lancering van een nieuw product of ontwikkeling van een nieuwe markt

 

Wil je een nieuw product of dienst in de markt introduceren? Of een nieuwe markt ontwikkelen? Heb je hiermee weinig ervaring en vind je het prettig om hier met mensen over te kunnen sparren die dit al vaker hebben gedaan?

Dan is onze Go-to-Market Challenge voor jou zinvol. Deze speciaal ontwikkelde Challenge, voor zowel productlancering als marktontwikkeling, geeft jou inzicht in aspecten die erbij komen kijken. En met onze feedback ontdek je welke actuele aandachtspunten er zijn, afhankelijk van jouw situatie en afgestemd op jouw doelstelling.

De eerste indruk is het belangrijkst. Zo ook bij een lancering voor je nieuwe product of bij de introductie op een nieuwe markt. Maar daar blijft het niet bij, want alleen met de juiste opvolging boek je structureel succes. Hoe nuttig zou het zijn om specifieke ondersteuning hiervoor te krijgen van experts die jouw branche goed kennen en ervaring hebben in het ondersteunen van bedrijven met betrekking tot hun bedrijfsontwikkeling?!

Waarom een Challenge?
Er is tegenwoordig zo verschrikkelijk veel informatie te vinden dat het gewoon overweldigend kan zijn en moeilijk is om te bepalen welke informatie nu precies aansluit bij jouw situatie. Uiteindelijk is iedere onderneming anders. Het maakt namelijk nogal een verschil in te nemen stappen of je net bent begonnen met ondernemen of dat je al een aantal jaren bezig bent en een organisatie hebt opgebouwd. Daarbij is een productlancering natuurlijk ook heel iets anders dan een nieuwe markt ontwikkeling.

 

Deze korte gratis online Go-to-Market Challenge geeft jou:

vinkje websiteInzicht in de aspecten die spelen bij een productlancering of marktontwikkeling en gratis terugkoppeling op je huidige situatie en advies.

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende stellingen in de Challenge opgenomen. Geef gewoon het voor jou best passende antwoord bij iedere stelling (invultijd +/- 3 minuten)

Vul je naam en emailadres in op het webformulier hieronder. Er verschijnt dan een pop-up met een button "continue". Klik op de "continue-button" en ga direct naar de pagina waar je de Challenge kunt doen.

Go to the Go-to-Market Challenge

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required