Cookie Consent by TermsFeed
×

Warning

The form #46 does not exist or it is not published.

HADEX

 

Sinds 1997 is Jacqueline Smit werkzaam als handelsagent en intermediair in de meubelbranche onder het label Hadex, dat staat voor vormgeving en kwaliteit in combinatie met functie en individualiteit. Geïnspireerd door de oprichter, haar vader, richt zij zich met een mooi merkportfolio - waaronder Sancal, Sculptures Jeux, Naos, MS&Wood, Sartori en Modulo van ADM Italia - op het midden- en topsegment van zowel de projectmarkt als de detailhandel binnen de Benelux. Daarbij werkt Jacqueline samen met interieurprofessionals, waaronder dealers en architecten, alsmede liefhebbers van design, die zij met haar collecties ondersteunt, inspireert en creatief uitdaagt.

Hadex Nederland heeft een eigen showroom, gesitueerd in De Woonindustrie te Nieuwegein, waar de collecties van Sculptures Jeux en MS&Wood worden getoond en waar u, op afspraak, van harte welkom bent om deze te bekijken en/of voor een persoonlijk adviesgesprek.

Hadex
Dwarsdijk 32
6681 TT Bemmel
Telephone: +31 6 53 39 77 74
E-mail: 
Website: www.hadex.nl

Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website   logo Pinterest   LinkedIn logo
                     

 

Tijdens de Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie in februari en maart 2022 presenteert Hadex diverse meubelcollecties. U bent van harte welkom.

Image