Cookie Consent by TermsFeed

Associates Des Arts creëert waarde in de kunst- en interieurbranche met een relevant netwerk, expertise en middelen om kunstenaars, product- & interieur ontwerpers en andere ondernemer met in deze branche actieve bedrijven, te ondersteunen met hun business ontwikkeling.
Associates Des Arts staat voor verbinding van kunst en interieur, persoonlijke betrokkenheid, samenwerking, transparantie, doelgerichtheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze aanpak combineren we fysiek en online.

Wij zijn op zoek naar freelancers voor de volgende activiteiten:

Redacteur / Blogger
Vind je het leuk om te schrijven en maak je van je creaties een goed artikel, advertorial of social media post? Ben je goed in het interviewen van mensen? Heb jij affiniteit en kennis als het gaat om kunst en interieur? Ben je bereid stukken te schrijven die mensen zowel informeren als inspireren? Dan ben jij onze kandidaat!

Social Media Campagne Specialist
Als Social Media Campagne Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van meerdere social media campagnes tegelijk. Zowel voor Associates Des Arts als voor onze klanten. Denk hierbij aan het inrichten van betaalde campagnes op onder andere Facebook, Instragram, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Jij bedenkt hoe we met tekst en beeld de juiste doelgroep kunnen aanspreken en je analyseert en optimaliseert de campagneresultaten met als drijfveer tot de meest ultieme conversies te komen. Is dit helemaal jouw ding? Dan hebben wij werk voor jou!

Geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!