ASSOCIATES DES ARTS LANCEERT BLUELININGS

Ophemert, juni 2020 – Associates Des Arts lanceert nieuw Dutch Design label BlueLinings.

Associates Des Arts is een media bedrijf en boutique consulting bureau, opgericht in 2019 door Ruud van der Splinter en Mascha Ekkel, al jaren werkzaam binnen de kunst- en de interieurbranche. Associates Des Arts creëert waarde in die sector door professionals en branche gerelateerde bedrijven te ondersteunen met bedrijfsontwikkeling. Hiervoor bieden zij diensten op maat alsmede een multi-sided platform voor verbinding, merkpositionering, klantbereik en business.

In april jl. is de eerste uitgave van het Associates Des Arts Magazine uitgebracht onder de naam ‘Act today for a happier world’ met als thema Sustainability. Hierin is aangekondigd dat Associates Des Arts een nieuw Nederlands design merk op de markt zouden brengen.

Nu presenteren wij officieel: BlueLinings!

De grootsheid van kleine dingen
BlueLinings ontwerpt eigentijdse ‘home deco’ producten met een vleugje lokale schoonheid, voor diegenen die de grootsheid van de kleine dingen van het leven waarderen. De collectie is gebaseerd op ons nationaal cultureel erfgoed, de typische Hollandse ‘gezelligheid’ en de verfijnde blik van de Nederlandse ontwerpster Corine van Everdingen.
Van Everdingen houdt van de natuur. Vooral de natuur die dichtbij ons is - in en om ons huis - maar vaak over het hoofd wordt gezien, of zelfs als afval wordt beschouwd. Zij acht deze schoonheid van de natuur als de kleine wonderen van het dagelijks leven.

Pure en Classic
Voor de ontwerpen van BlueLinings wordt gebruik gemaakt van (delen van) foto's die Van Everdingen maakt. Zonder deze foto’s verder te bewerken, worden zij getransformeerd in zogenaamde Pure en Classic patronen. Patronen die de typisch Hollandse kenmerken uitdrukken, zoals de lijnen van de weidse landschappen, het bekende Hollandse licht, de vier seizoenen, de bloemen, de wateren, de meesterschilders en - natuurlijk - koningsblauw.

De eerste outdoor collectie nu online
BlueLinings debuteert met een outdoor collectie, die exclusief wordt aangeboden via de Home Deco Shop van Associates Des Arts. Deze collectie bestaat uit stijlvolle, decoratieve kussens, zitzakken, tafelkleden en een picnic kleed in de kleuren Brown, Grey en Blue, gemaakt van 100% gerecyclede, wasbare en water- en vuilafstotende stoffen. Voor een heerlijk lange, duurzame en gezellige zomer!

Voor de Outdoor collectie:
https://www.associatesdesartsmagazine.com/nl/shop/corine-van-everdingen