Image

CHALLENGE BUSINESS DEVELOPMENT

 

Heb je vragen over de verdere ontwikkeling en continuïteit van je bedrijf? Wil je je bedrijf verder ontwikkelen maar ga je op in dagelijkse routine? Vind je het moeilijk om objectief naar je eigen organisatie te kijken? Heb je een mooi product maar heb je moeite de juiste klanten te vinden?

Hoe nuttig zou het zijn om uitgedaagd te worden en input te krijgen van experts die jouw branche goed kennen en ervaring hebben in het ondersteunen van bedrijven met betrekking tot hun bedrijfsontwikkeling?!

Aan de hand van een speciaal ontwikkelde ‘Challenge’, geeft Associates Des Arts inzicht in verschillende aspecten ten aanzien van bedrijfsontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan visie- en merkstrategie, digitalisering, marketing, media en communicatie, sales, performance management en netwerken.

De Challenge bestaat uit verschillende stellingen die in willekeurige volgorde zijn opgenomen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze in het online formulier te beantwoorden, waarna je persoonlijke feedback krijgt in zowel scores als advies. Dit is vrijblijvend en bovendien kosteloos.

Je kunt dit zowel individueel als met je team doen, waarbij elk individu afzonderlijk op de stellingen reageert. Zo krijg je naast de feedback op business development ook inzicht de verschillende percepties, hetgeen leidt tot een zinvolle dialoog om verbeterpunten te identificeren.

Vul je naam en emailadres in op het webformulier hieronder. Er verschijnt dan een pop-up met een button "continue". Klik op de "continue-button" en ga direct naar de pagina waar je de Challenge kunt doen.

Ga naar de Quick Scan Bedrijfsontwikkeling

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required