Cookie Consent by TermsFeed

Heb je behoefte om jouw communicatie beter te laten aansluiten op je marketing? Dat al je communicatie goed op elkaar is afgestemd en niet meer ad-hoc plaats vindt? En wil je effectiever contact met je doelgroepen en ondersteuning bij de uitvoering van je communicatie?

Associates Des Arts kan jou van begin tot eind ondersteunen ten aanzien van marketing & communicatie. We ondersteunen bij media selectie (online en fysiek), content definitie en ontwikkeling en communicatie planning. Je krijgt een sterk marketing- & communicatieplan, afgestemd op jouw behoeften. Vervolgens kunnen wij helpen met de praktische uitvoering van je communicatie voor een vooraf te bepalen budget per maand.

We weten dat de markt continu verandert. Dat online en offline minstens even belangrijk zijn. En dat het allemaal sneller en effectiever moet. Wij geven de kunst- en interieurbranche die specifieke benadering die het vraagt, omdat wij de branche én de doelgroepen kennen, en beschikken over relevante ervaring en eigen mediakanalen en communicatiemiddelen. Deze combinatie maakt Associates Des Arts onderscheidend. Onze opdrachtgevers vinden ons vernieuwend, flexibel en pro-actief. Wij staan voor kwaliteit binnen de kaders van de opdracht. 

 

INHOUD PROGRAMMA
Tijdens dit programma hebben we enkele dialogen over jouw business en behoeften. We geven advies daar waar nodig en stellen een maatwerk marketing-, en communicatieplan op. Dit programma is bedoeld voor interieurontwerpers, stylisten, kunstenaars, architecten en andere leiders van bedrijven actief in de kunst- & interieurbranche.

RESULTATEN

  • We definiëren de doelgroep(en)
  • We definiëren de content (per doelgroep)
  • We selecteren de diverse media (online en offline, inclusief Associates Des Arts mediakanalen en media van derden)
  • We definiëren de planning

MOGELIJKE VERVOLGSTAPPEN

  • Ondersteuning bij het uitvoeren van het marketing- & communicatieplan
  • Ondersteuning bij het definiëren en uitvoeren van Customer Engagement

 

Wil je ook begeleiding op het gebied van marketing & communicatie of meer informatie hierover? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Marketing & Communicatie form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required