Cookie Consent by TermsFeed

Communicatie vraagt steeds meer aandacht. Zowel online als fysiek. We weten dat de markt continu verandert. Dat online en offline minstens even belangrijk zijn. En dat het allemaal sneller en effectiever moet. Het aantal communicatiekanalen blijft groeien en elk kanaal heeft zijn eigen bijzondere toepassing. Potentiële klanten zijn kritischer dan ooit en zoeken informatie over producten, diensten en bedrijven voordat zij met een leverancier een persoonlijk gesprek aangaan.

In deze ontwikkelingen wil je een effectieve communicatiestrategie, die past bij jouw business! Het gaat erom dat je de voor jouw business juiste kanalen inzet met de juiste boodschappen en de juiste timing. Daarbij dient jouw communicatie onderling afgestemd en structureel plaats te vinden, in plaats van ad-hoc. Zeker als dit niet jouw vakgebied is, is het lastig om keuzes te maken en hieraan gestructureerd te werken.

Associates Des Arts kan jou van begin tot eind ondersteunen met jouw marketing & communicatie. Wij stellen hiervoor een effectief communicatieplan op waarin is bepaald welke kanalen en media bij jouw business passen, welke content past bij je doelstellingen en wat de planning is om te communiceren. Dit geeft niet alleen structuur maar maakt de resultaten van je inspanningen zichtbaar. Vervolgens kunnen wij helpen met de praktische uitvoering. Wij geven jou die specifieke benadering die het vraagt, omdat wij de branche en de doelgroepen kennen én beschikken over relevante ervaring en eigen mediakanalen en communicatiemiddelen. Deze combinatie maakt Associates Des Arts onderscheidend. Onze opdrachtgevers vinden ons vernieuwend, flexibel en pro-actief. Wij staan voor kwaliteit binnen de kaders van de opdracht.

Wil je ook met je marketing & communicatie aan de slag? Vul dan het formulier in om een afspraak te plannen voor een inhoudelijk gesprek!

Marketing & Communicatie

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Verzoek alle velden in te vullen.