Cookie Consent by TermsFeed

Communicatie vraagt steeds meer aandacht. Zowel online als fysiek. We weten dat de markt continu verandert. Dat online en offline minstens even belangrijk zijn. En dat het allemaal sneller en effectiever moet. Het aantal communicatiekanalen blijft groeien en elk kanaal heeft zijn eigen bijzondere toepassing. Potentiële klanten zijn kritischer dan ooit en zoeken informatie over producten, diensten en bedrijven voordat zij met een leverancier een persoonlijk gesprek aangaan. Hoe bepaal je jouw beste communicatiestrategie? Welke kanalen gebruik je en wat is de juiste boodschap voor dat kanaal? En hoe zorg je ervoor dat je communicatie onderling afgestemd en structureel gebeurt, in plaats van ad-hoc?
Het is belangrijk om structuur te brengen in je communicatie. Om de verschillende kanalen effectief te gebruiken zul je je content hierop moeten afstemmen. Zeker als dit niet jouw vakgebied is, is het lastig om keuzes te maken. Je hebt een effectief communicatieplan nodig waarin is bepaald welke kanalen en media bij jou passen, welke content past bij je doelstellingen en wat de planning is om te communiceren. Dit geeft niet alleen structuur maar maakt de resultaten van je inspanningen zichtbaar.

Associates Des Arts kan jou van begin tot eind ondersteunen ten aanzien van marketing & communicatie. We ondersteunen bij media selectie (online en fysiek), content ontwikkeling en communicatie planning. Je krijgt een sterk marketing- & communicatieplan, afgestemd op jouw behoeften. Vervolgens kunnen wij helpen met de praktische uitvoering. Wij geven jou die specifieke benadering die het vraagt, omdat wij de branche en de doelgroepen kennen én beschikken over relevante ervaring en eigen mediakanalen en communicatiemiddelen. Deze combinatie maakt Associates Des Arts onderscheidend. Onze opdrachtgevers vinden ons vernieuwend, flexibel en pro-actief. Wij staan voor kwaliteit binnen de kaders van de opdracht.

Wil je ook met je marketing & communicatie aan de slag? Vul dan het formulier in om een afspraak te plannen voor een inhoudelijk gesprek!

Marketing & Communicatie form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required