Cookie Consent by TermsFeed
Image

Sluit je aan bij ons Mastermind Netwerk
en ervaar de kracht van uitwisseling van ideeën, kennis en ervaring

Het Mastermind Netwerk is bedoeld voor ambitieuze ondernemers binnen interieur gerelateerde branches, die hun business naar het volgende niveau willen brengen. Doelstelling van ons Mastermind Netwerk is om een inspirerende en stimulerende omgeving te bieden waarbinnen uitwisseling van ideeën, kennis en ervaring op het gebied van business ontwikkeling plaatsvindt.

Hoe werkt het? 
Na je inschrijving, biedt deelname (*):

  1. Tweemaal per jaar een persoonlijke brainstormsessie op basis van jouw resultaten uit de QuickScan business ontwikkeling
  2. Verschillende Masterclasses waarin een specifiek onderwerp voor business ontwikkeling aan de orde is
  3. Mastermind Netwerk bijeenkomsten, waarin tijdens persoonlijke contacten uitwisseling kan plaatsvinden.

“Ik heb bij de start van mijn deelname samen met Associates Des Arts een aantal doelen gesteld, die ik in een periode van 3 jaar wilde realiseren. Een jaar later was ik al waar ik wilde zijn en gaan we binnenkort in gesprek over opvolgende doelen! En daar heb ik nú al zin in!
Voor mij als interior designer zijn zij de ideale business consultant gebleken. Er zijn namelijk maar weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen, d.w.z. interieurarchitecten, dealers, merken, fabrikanten en - niet onbelangrijk - de media, zowel in print als online. Zij hebben bovendien een helder beeld van de markt en de ontwikkelingen. Doordat zij haarscherp in de gaten hebben wie ik ben, in welk segment ik mij begeef en wat bij mij past, heb ik houvast. Wanneer het gaat om het ontwikkelen van mijn business, zijn zij voor mij een zeer waardevolle sparringpartner.” 

Juliëtte van der Hulst - DE JUUL Interior Design

(*) Investering voor deelname bedraagt: € 595,- excl. btw per jaar. 

Toch nog meer info of toelichting nodig? Stuur een mail naar

Direct aan de slag?
Schrijf je dan nu in voor deelname middels onderstaand formulier

Ik wil deelnemen aan het Mastermind Netwerk

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Verzoek alle velden in te vullen.