Cookie Consent by TermsFeed
Image

Sluit je aan bij ons Mastermind Netwerk
en start met werken aan jouw business

Het Mastermind Netwerk is bedoeld voor ambitieuze ondernemers binnen interieur gerelateerde branches, die in een inspirerende en stimulerende omgeving - waarbinnen kennis en ervaring wordt opgedaan en gedeeld - hun business willen boosten.

Hoe werkt het? Het Mastermind Netwerk in 5 stappen:

  1. Je start met inschrijving voor deelname (*)
  2. Je krijgt een uitnodiging om de Online QuickScan Business Ontwikkeling in te vullen om zo inzicht te krijgen in je verborgen potentieel
  3. Je krijgt een uitnodiging voor een persoonlijk adviesgesprek waarin wij n.a.v. de resultaten van de Quickscan toelichten welke acties de grootste impact hebben op verdere ontwikkeling van jouw business
  4. Je krijgt een uitnodiging voor alle Masterclasses
  5. Je krijgt een uitnodiging voor alle Mastermind Netwerk bijeenkomsten.

“Ik heb bij de start van mijn deelname samen met Associates Des Arts een aantal doelen gesteld, die ik in een periode van 3 jaar wilde realiseren. Een jaar later was ik al waar ik wilde zijn en gaan we binnenkort in gesprek over opvolgende doelen! En daar heb ik nú al zin in!
Voor mij als interior designer zijn zij de ideale business consultant gebleken. Er zijn namelijk maar weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen, d.w.z. interieurarchitecten, dealers, merken, fabrikanten en - niet onbelangrijk - de media, zowel in print als online. Zij hebben bovendien een helder beeld van de markt en de ontwikkelingen. Doordat zij haarscherp in de gaten hebben wie ik ben, in welk segment ik mij begeef en wat bij mij past, heb ik houvast. Wanneer het gaat om het ontwikkelen van mijn business, zijn zij voor mij een zeer waardevolle sparringpartner.” 

Juliëtte van der Hulst - DE JUUL Interior Design

(*) Investering voor deelname bedraagt: € 595,- excl. btw per jaar. Indien verlenging van deelname naar het tweede en opvolgende jaren bouw je verder aan je doelstellingen en hebben we opnieuw een QuickScan business ontwikkeling en persoonlijk adviesgesprek.

Toch nog meer info of toelichting nodig? Stuur een mail naar

Direct aan de slag?
Schrijf je dan nu in voor deelname middels onderstaand formulier

Ik wil deelnemen aan het Mastermind Netwerk

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Vriendelijk verzoek alle velden in te vullen.