Cookie Consent by TermsFeed

MASTERMINDS

 

Onderdeel van ons netwerkplatform zijn onze ‘MasterMinds’. Doelstelling van MasterMinds is om met gelijkgestemde ondernemers op ontspannen en gestructureerde wijze onderwerpen, die relevant zijn voor business ontwikkeling, met elkaar verder uit te diepen en om van de kennis en ervaring van anderen te leren om een volgende stap te zetten in je eigen ondernemerschap.

Betere beslissingen
Tijdens diverse gesprekken met onze Associates signaleren we regelmatig dat ondernemers een bepaalde eenzaamheid en druk ervaren in hun positie en rol in hun bedrijf. Bovendien worden zij te vaak door de dagelijkse gang van zaken in beslag genomen. Juist dan kan interactie met andere ondernemers bijdragen tot strategisch inzicht en betere beslissingen, omdat ze daarbij kunnen profiteren van kennis en ervaringen van degenen die hen voorgingen.

Supportgroep
Met MasterMinds heb je in één keer een effectieve supportgroep. In de Mastermind hebben we verschillende dialogen en uitwisseling van kennis en ervaring onder begeleiding van een professionele facilitator. De facilitator begeleidt het proces en ondersteunt inhoudelijk aan de hand van het door ons ontwikkelde Business ontwikkeling model. 

Van elkaar leren
Deelnemen in een MasterMind is goed voor jou als je met je bedrijf wilt groeien en de kans wilt gebruiken om van de kennis en ervaring van andere ondernemers te leren en jouw ondernemerschap naar een volgend niveau wilt brengen.

In onze Masterminds komen verschillende onderwerpen van business ontwikkeling aan bod. Wil je verdere ondersteuning dan kun je een Masterclass volgen of overstappen naar individueel maatwerk advies.

Een Mastermind bestaat uit drie bijeenkomsten, voorbereiding en een tussentijdse opdracht. We sluiten af waarbij iedereen zijn / haar actiepunten heeft bepaald. Bij het samenstellen van een groep kijken we naar de soort en omvang van het bedrijf, de achtergrond van de ondernemer, en uiteraard of je als persoon bij deze groep past. Zodoende kunnen we voor elke deelnemer zinvolle dialogen voeren en leren we maximaal van elkaar! Bij voldoende aanmeldingen starten we een Mastermind, in overleg met betrokkenen.

Investering
Het soort expertise wat je krijgt in Masterminds is uitermate schaars. De diepte aan kennis, ervaring en skills waar je toegang toe krijgt, is niet alleen bijzonder veel waard. Het is ook specifiek voor jouw branche en nauwelijks elders te vinden. De investering voor een Mastermind met drie bijeenkomsten bedraagt: € 575,00 excl. BTW.

Masterminds is voor ondernemers die serieus aan de slag willen en de doelstelling hebben om, met de input van de groep en ons team, hun business te ontwikkelen naar een volgend niveau en meer winst gaan maken. Iedere deelnemer investeert in zichzelf en in de toekomst van zijn of haar bedrijf en heeft genoeg ervaring om ook jou goede adviezen te kunnen geven.

Als je een supportgroep hebt met echte Masterminders, wordt je hele leven anders. Meld je hieronder aan:

Mastermind informatieformulier

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required