Cookie Consent by TermsFeed

MASTERMINDS

 

Onderdeel van ons netwerkplatform zijn onze ‘MasterMinds’. Doelstelling van MasterMinds is om met gelijkgestemde ondernemers op ontspannen en gestructureerde wijze onderwerpen die relevant zijn voor business ontwikkeling, verder uit te diepen en te onderzoeken hoe die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van hun business.

Betere beslissingen
Tijdens diverse gesprekken met onze Associates signaleren we regelmatig dat ondernemers een bepaalde eenzaamheid en druk ervaren in hun positie en rol in hun bedrijf en bovendien meestal door de dagelijkse gang van zaken in beslag worden genomen. Juist dan kan interactie met andere ondernemers bijdragen tot strategisch inzicht en effectievere en betere beslissingen, omdat ze daarbij kunnen profiteren van kennis en ervaringen van degenen die hen voorgingen.

Met MasterMinds heb je in één keer een effectieve supportgroep en een dialoog onder begeleiding van een professionele facilitator die de organisatie hiervan uit handen neemt en het proces begeleidt. Zo kunnen de deelnemers zich focussen op waar het om gaat: hun bedrijf. Onze facilitators zijn zelf door de wol geverfde ondernemers en zullen, naast dat ze het beste uit de deelnemende MasterMinds halen, ook inhoudelijk hun steentje bijdragen.

Een logische stap
De missie van Associates Des Arts is waarde creëren binnen de kunst- en interieurbranche door ondernemers uit deze branche te helpen met hun business ontwikkeling. Dan doen we onder andere aan de hand van workshops, trainingen, coaching en consultancy. Deelnemers vroegen ons letterlijk om een vervolg, om te voorkomen dat zij (nog verder) gaan uitstellen, kansen missen en ín hun bedrijf door blijven rennen. Terwijl ze ergens wel weten dat je er echt even uit moeten stappen om áán je bedrijf te werken.

Van elkaar leren
Deelnemen in een MasterMind-groep is goed voor jou als je met je bedrijf wilt groeien, een groep gelijkgestemden om je heen wilt of wilt leren van andere ondernemers en hierdoor jouw ondernemerschap telkens weer naar een volgend niveau tilt.

Wij bieden zes verschillende Masterminds, waarin verschillende onderwerpen van business ontwikkeling aan bod komen. Dit zijn: Visie ontwikkeling en strategische focus, Merkenbeleid, Marketing en Verkoop, Media en Communicatiemiddelen, Cashflow en Financiële planning en Netwerk

Een Mastermind bestaat uit twee bijeenkomsten per onderwerp, voorbereiding en een tussentijdse opdracht. We sluiten af waarbij iedereen één of enkele actiepunten heeft bepaald. Bij het samenstellen van een groep kijken we naar de soort en omvang van het bedrijf, de achtergrond van de ondernemer, en uiteraard of je als persoon bij deze groep past. Zodoende kunnen we voor elke deelnemer zinvolle dialogen voeren en leren we maximaal van elkaar!
Bij voldoende aanmeldingen zullen we specifieke Mastermind starten, in overleg met de betrokkenen.

Gebruik voor meer informatie onderstaand formulier:

 

Mastermind informatieformulier

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required