Cookie Consent by TermsFeed

Associates Des Arts kan jou van begin tot eind ondersteunen ten aanzien van content creatie tot en met de inzet en ontwikkeling van media- en communicatiemiddelen. De markt verandert continu. Online en offline zijn minstens even belangrijk. Daarbij moet het sneller en effectiever. Daarom hebben wij eigen media ontwikkeld, die jij direct kan inzetten. Natuurlijk ontwikkelen we ook media en voeren we effectieve campagnes uit op maat gemaakt voor opdrachtgevers

Wij geven de kunst- en interieurbranche die specifieke benadering die het vraagt, omdat wij de branche én de doelgroepen kennen, en beschikken over relevante ervaring ten aanzien van media en communicatie. Deze combinatie maakt Associates Des Arts onderscheidend.

Wij werken al jarenlang voor diverse opdrachtgevers. Zij ondervinden dat wij vernieuwend, flexibel en pro-actief zijn. Wij bewaken het niveau van onze opdrachtgevers, staan voor kwaliteit binnen de kaders van de opdracht.

Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Opzetten, planning en uitvoeren van email- en social media campagnes, inclusief landingspagina’s
  • Tekstontwikkeling, zoals blogs, posts, interviews, persberichten, reportages, artikelen
  • Beeldontwikkeling, zoals brand movies, event movies en videoprofilering
  • Ontwikkeling van online media zoals websites, social media en emailings
  • Ontwikkeling van publicaties voor in ons Associates Des Arts Magazine
  • Ontwikkeling van advertenties en advertorials
  • Ontwikkeling pers- & eventpresentaties.

Wil je ook begeleiding op het gebied van inzet en ontwikkeling van media & communicatiemiddelen? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Media & Communicatiemiddelen form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required