Cookie Consent by TermsFeed

Een nieuw merk lanceren of je huidige merk versterken of herpositioneren is in deze tijd super relevant! Voor potentiële kopers wordt het immers steeds lastiger om, uit min of meer gelijkwaardige producten en diensten, een keuze te maken. Kopers kiezen daarom steeds vaker voor een merk als ze weten waar dit merk over gaat en waar het voor staat. Een sterk merk helpt in het bewust maken van de toegevoegde waarde van jouw product of dienst.

Associates Des Arts helpt ondernemers in de kunst- & interieurbranche met het formuleren van een sterk merkenbeleid. Dat gaat niet alleen over het design van het logo, maar is vooral bepalend voor het imago.

 

INHOUD PROGRAMMA
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, stylisten, kunstenaars, architecten en andere leiders van bedrijven actief in de kunst- & interieurbranche.

  • We formuleren jouw brandbook: definiëring van de merkessentie
  • We stellen het commercieel kader vast: definiëring van de klantwaarde
  • We stellen jouw merkarchitectuur op: definiëring van de psycho-logische samenhang tussen de verschillende merken en labels
  • En ondersteunen bij eventuele merkregistratie.


Wil je ook een sterk Merkenbeleid? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

"Op een bijzonder prettige en effectieve wijze heeft Associates Des Arts ons door de “jungle” geleidt
om te komen tot een passende merkontwikkeling voor onze onderneming(en). Merkessentie,
positionering, kernboodschap enz… Geen gemakkelijke kost voor creatieve ondernemers maar wel broodnodig om jezelf en je producten goed in de markt te zetten. Middels een bedrijfsopstelling
kregen we meer zicht op de belangrijkste vraagstukken. Het was een plezierige werkwijze! 
Worstel je ook met brandstory/merkontwikkeling? Schroom niet en neem contact op met Associates Des Arts! Het is leerzaam en helpend !"

Mirjam Jakubowski en René Vlasblom

Merkenbeleid form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required