Cookie Consent by TermsFeed
Image

Associates Des Arts Netwerkplatform

Voor professionals in de kunst- & interieurbranche en andere gerelateerde werkterreinen biedt het Associates Des Arts Netwerkplatform:

  • Online zichtbaarheid en linkbuilding
  • Promotie en branding in het netwerk van Associates Des Arts
  • Persoonlijk toegang tot verschillende relevante targetgroepen; bedrijven, consumenten en pers
  • Mogelijkheden voor generatie van leads en potentiële nieuwe samenwerkingen
  • Business klankbord.

Door onze actieve marketing activiteiten en gebruik van onze media vergroot je jouw zichtbaarheid en marktbereik, profileer je jouw bedrijf en kun je in contact komen met potentiële nieuwe klanten.

Onze events en masterclasses bieden verdieping en mogelijkheden voor ervaringsuitwisseling op relevante onderwerpen voor business ontwikkeling en tegelijkertijd de gelegenheid voor het leggen van nieuwe persoonlijke contacten. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze gespecialiseerde diensten en oplossingen voor het boosten van jouw business ontwikkeling.

Als Associate geniet je van de voordelen van de kracht van het collectief, terwijl je tegelijkertijd je eigen identiteit versterkt. Je krijgt een inspirerende en stimulerende omgeving om jouw business te boosten - wat misschien wel het grootste voordeel is – ten opzichte van ondernemers die solitair opereren.

Associates Des Arts is voor mij als interieur architect de ideale business consultant. Er zijn namelijk maar weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen, d.w.z. interieurarchitecten, dealers, merken, fabrikanten en - niet onbelangrijk - de media, zowel in print als online. Zij hebben bovendien een helder beeld van de markt en de ontwikkelingen. Doordat zij haarscherp in de gaten hebben wie ik ben, in welk segment ik mij begeef en wat bij mij past, heb ik houvast. Wanneer het gaat om het ontwikkelen van mijn business, zijn zij voor mij een zeer waardevolle sparringpartner.

Juliëtte van der Hulst - DE JUUL Interieurarchitectuur

Wil je meer informatie over deelname aan ons Netwerkplatform? We informeren je graag verder in een persoonlijk gesprek. Stuur een berichtje naar voor het maken van een afspraak.

Wil je direct vrijblijvend meer informatie ontvangen, vul dan hieronder je naam en emailadres in.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required