Cookie Consent by TermsFeed
Image

Associates Des Arts Netwerkplatform voor ondernemers in de kunst- en interieurbranche

Als je deelneemt als Associate aan ons Netwerkplatform bieden wij jou toegang tot een relevant netwerk, ondersteunen wij jou met ontwikkeling van jouw business en kun je gebruik maken van onze media. We starten met jouw online presence, het vergroten van jouw marktbereik en het bepalen van activiteiten voor jouw business ontwikkeling. 

Ons netwerkplatform bestaat uit de combinatie van online- en fysieke elementen. Naast onze online activiteiten organiseren wij ook interessante events en netwerkbijeenkomsten. Als Associate geniet je van de voordelen van de kracht van het collectief, terwijl je tegelijkertijd je eigen identiteit versterkt.

Via onze media en kanalen kun je jouw marktbereik vergroten, je bedrijf profileren, zichtbaarheid creëren en je producten verkopen. Deelname aan onze workshops en dinners geeft verdieping en ervaringsuitwisseling op relevante onderwerpen voor business ontwikkeling. Deelname aan onze netwerkbijeenkomsten biedt je de gelegenheid voor het leggen van nieuwe persoonlijke contacten. En je kunt nog een stap verder gaan met het boosten van jouw marketing- en verkoopactiviteiten door gebruik te maken van onze gespecialiseerde diensten en oplossingen, waarbij je als Associate kunt rekenen op aantrekkelijke kortingen.
Door deelname krijg je een inspirerende en stimulerende omgeving - wat misschien wel het grootste voordeel is - in vergelijking met traditionele ondernemers die solitair opereren.

 

NADER TOEGELICHT:

 1. Online positionering
  Als Associate krijg je een eigen profielpagina op associatesdesarts.com, waarop wij jou en je bedrijf presenteren. Op deze pagina maken wij hyperlinks naar jouw online kanalen (social media, website, blog, webshop, etc.) en plaatsen wij een webformulier waarmee bezoekers direct met jou contact kunnen opnemen. Om de bezoekers van jouw profielpagina de beste beleving te geven, verrijken wij die met nieuwsitems en projectcasus die je ons aanlevert.
  www.associatesdesarts.com/en/associates

 2. Presentatie van nieuwsitems en projectcasus
  Om het netwerk achter ons platform te informeren en te inspireren, plaatsen wij jouw nieuwsitems en projectcasus ook in de hoofdrubriek “nieuws”.
  www.associatesdesarts.com/en/nieuws

 3. Communicatie en online promotie
  Ter bevordering van marktbereik en bekendheid van ons Netwerkplatform en de Associates posten wij op onze social media kanalen en op die van derden, voeren we social media campagnes uit, publiceren we inspirerende en informatieve blogs op onze blogazines en versturen we periodiek verschillende emailcampagnes.

 4. Persoonlijke introducties
  Door middel van verschillende communicatie uitingen zorgen wij voor persoonlijke introducties van jouw en jouw bedrijf als Associate in onze netwerken.

 5. Netwerkbijeenkomsten
  Regelmatig organiseren wij netwerkbijeenkomsten - in een open en ongedwongen setting - waaraan je kunt deelnemen en persoonlijk nieuwe contacten kunt leggen. Ook organiseren wij persoonlijke introducties bij andere Associates.
  www.associatesdesarts.com/en/netwerken

 6. Individueel advies
  Associates krijgen adviesgesprekken ten behoeve van het realiseren van hun marketing- en verkoopdoelstellingen. Aan de hand van deze gesprekken maken wij vrijblijvend maatwerk marketing- & verkoopplannen. Om inzicht te krijgen en om prioriteiten te bepalen is onze QuickScan een mooi startpunt voor een adviesgesprek.
  www.associatesdesarts.com/en/quickscan-businessontwikkeling

ASSOCIATES GENIETEN AANTREKKELIJKE KORTINGEN OP:

Onze overige specifieke dienstverlening en oplossingen voor business ontwikkeling, zoals: 
Visie & Strategische focus, Merkenbeleid, Marketing & Verkoop, Media-, Content & Communicatie en Cashflow & Financiële planning.
Activiteiten daarbij zijn onder andere:

Social Media
Dagelijks publiceren wij verschillende posts op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Ook voeren we verschillende campagnes uit, waaraan we specifieke landingspagina’s en geautomatiseerde opvolging koppelen. Dit betreft ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot de Associates en het platform. Tegelijkertijd intensiveren we betrokkenheid door Social Engagement. Dit resulteert iedere maand in significante groei van onze doelgroep.
Zie hier onze analytics.

Blogazines
Aan de hand van de blogazines LEEM WONEN en VITA DI LUSSO publiceren we inspirerende en informatieve blogs over ontwikkelingen binnen de kunst- en interieurbranche, zowel nationaal als internationaal. Beide blogs genieten een hoge betrokkenheid van toonaangevende merken en hebben een groot bereik bij zowel professionals als consumenten.
www.leemwonen.nl ->
www.vitadilusso.it ->

Emailings
Wij versturen periodiek verschillende emailcampagnes uit naar onze bestaande netwerken en naar een groeiend aantal nieuw geïnteresseerden. In deze emailings vind je informatie over nieuwe publicaties in ons Magazine en laten we je kennis maken met interessante partijen uit jouw branche. Ook brengen we unieke objecten bij jou onder de aandacht en geven we tips omtrent de toepassing daarvan, waarbij je tevens kunt rekenen op exclusieve kortingsacties. En vertellen we over onze netwerkactiviteiten in onze Studio. Alle reden om je in te schrijven!
Inschrijven ->

Associates Des Arts Magazine
In het Associates Des Arts Magazine krijgen professionals de aandacht die ze verdienen. We doen dit door stijlvolle content te ontwikkelen in combinatie met mooi beeldmateriaal en dit bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Het Magazine is online, ‘mobile-first’, ‘omni-channel', permanent actueel en dynamisch. Regelmatig publiceren wij aanvullende en verdiepende, thema-gerelateerde content. Verspreiding en promotie vindt plaats via onze social media- en emailcampagnes en via die van derden. Aanvullend geven we 2 keer per jaar een thema-gerelateerde print versie uit met een selectie van de content. Deze print uitgave wordt gericht verspreid in onze netwerken, die dit zeer waarderen.
www.associatesdesartsmagazine.com

Masterminds
Onderdeel van ons netwerkplatform zijn onze ‘MasterMinds’. Doelstelling van MasterMinds is om met gelijkgestemde ondernemers op ontspannen en gestructureerde wijze onderwerpen die relevant zijn voor business ontwikkeling, verder uit te diepen en te onderzoeken hoe die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van hun business.
www.associatesdesarts.com/en/masterminds

Academy
Wij ondersteunen Associates bij het aanscherpen van kennis en bieden methoden voor het verder ontwikkelen van hun business. Met Academy Des Arts bieden wij verschillende gerichte workshops ten aanzien van relevante onderwerpen. 
www.associatesdesarts.com/en/academy-des-arts

Online Art & Design Object Gallery
Onze online Art & Design Object Gallery is een webshop van Dutch Luxury Design waarin we unieke, hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde kunst en design objecten aanbieden - beschikbaar in gelimiteerde oplagen en ontworpen door getalenteerde en gepassioneerde kunstenaars en product ontwerpers. 
www.dutchluxurydesign.com

Concours Des Arts
In onze Studio Des Arts, gehuisvest in een prachtig historisch pand in het Koninklijke stadje Buren aan de Voorstraat no. 1, maken we fysiek verbinding tussen onze Associates, hun creaties en de markt.

In diverse stijlvolle ruimtes organiseren we de Concours Des Arts, een live presentatie van diverse kunstwerken en interieurproducten van hoog niveau, vervaardigd door toonaangevende kunstenaars en productontwerpers. Daarbij verkopen we deze producten. Ieder kwartaal start weer een nieuwe Concours met nieuwe items, zodat geïnteresseerden steeds weer worden verrast en geïnspireerd. Tevens bespreken we hier met interieurdesigners en architecten onze unieke portfolio voor toepassing in hun ontwerpen.
www.associatesdesarts.com/en/concours-des-arts

Associates Des Arts is voor mij als interieur architect de ideale business consultant. Er zijn namelijk maar weinig partijen die mijn branche in de volle breedte kennen, d.w.z. interieurarchitecten, dealers, merken, fabrikanten en - niet onbelangrijk - de media, zowel in print als online. Zij hebben bovendien een helder beeld van de markt en de ontwikkelingen. Doordat zij haarscherp in de gaten hebben wie ik ben, in welk segment ik mij begeef en wat bij mij past, heb ik houvast. Wanneer het gaat om het ontwikkelen van mijn business, zijn zij voor mij een zeer waardevolle sparringpartner.

Juliëtte van der Hulst - DE JUUL Interieurarchitectuur

Wil je meer informatie of deelnemen aan ons Netwerkplatform?

We informeren je graag verder in een persoonlijk gesprek. Stuur ons een berichtje naar voor het maken van een afspraak.

Wil je direct vrijblijvend meer informatie ontvangen, vul dan hieronder je naam en emailadres in.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required