Cookie Consent by TermsFeed

On Board is een exclusief netwerkevent en vindt plaats in juni. Exacte data worden nader bepaald.

We gaan zeilen op het IJsselmeer, met max. 5 gasten aan boord en varen met een scherp jacht. We vertrekken vanaf de haven in Enkhuizen om 10.00 uur en komen rond 17:00 weer terug in dezelfde haven.

Met On Board nemen we je mee in één van de krachtigste metaforen voor business ontwikkeling en laten we je aan de touwtjes trekken. Letterlijk. Al zeilend duik je in een verfrissende zee van ervaringen en inzichten. Deze dag op het water daagt je uit op het gebied van business ontwikkeling. De dialoog over business ontwikkeling en de uitwisseling van ervaringen en ideeën, gecombineerd met een avontuurlijke zeilervaring, levert waardevolle inzichten op. En vooral: het is leuk!

Samen met andere ondernemers
Op de boot ben je niet de enige. Onder begeleiding van Ruud van der Splinter en Mascha Ekkel, en samen met vier of vijf andere ondernemers, maken we deze dag onvergetelijk. Terwijl we over het IJsselmeer varen, bespreken we verschillende business ontwikkeling aspecten met elkaar. Terwijl je speelt met de elementen die de natuur te bieden heeft, ontdek je nieuwe inzichten en hoe je deze kunt toepassen in de dagelijkse situatie van jouw business. Benieuwd hoe we dit doen?

Zeilen is een uitermate geschikte simulatie voor ondernemerschap. Achterover leunen is een no-go aan boord. We moeten vooruit, gebruikmakend van de elementen die we wel en niet kunnen beïnvloeden. Als bemanningslid heeft iedereen een specifieke rol en is improvisatie vereist. We combineren ook zaken en plezier; professionele reflectie terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over het water.

Zeilen is een gezonde en avontuurlijke ervaring die zal inspireren. Aan het eind van de dag heb je niet alleen frisse lucht, maar ook frisse ideeën. Alle beslissingen aan boord hebben direct effect op hoe het schip vaart. Alle onderwerpen die aan de orde komen, krijgen feedback. Deze directe werking vergroot het inzicht en zorgt voor een open en transparante beleving. En laten we eerlijk zijn: zeilen is super leuk! Het geeft een gevoel van vrijheid. Het maakt de geest vrij en geeft een boost als de boot over het water glijdt.

Interesse om met ons mee te zeilen?

Zeilen is een buitenactiviteit, dus waterdichte buitenkleding en -schoenen zijn geschikt (let op, op het water is het wat frisser dan op het land)
Om mee te zeilen heb je geen zeilvaardigheid nodig
Om deel te nemen aan On Board, stuur een mail naar