Image

Associates Des Arts Netwerkplatform

Met deelname aan het Netwerkplatform van Associates Des Arts kun je jouw marktbereik vergroten. Via onze media en kanalen kun je jouw bedrijf profileren, zichtbaarheid creëren, producten/diensten verkopen en nieuwe contacten leggen in de verschillende netwerken van dit platform. Ons netwerkplatform biedt de kracht van het collectief, terwijl we tegelijkertijd de identiteit van de individuele deelnemers versterken. Daarbij kun je deelnemen aan events en gebruikmaken van onze gespecialiseerde diensten op het gebied van bedrijfsontwikkeling. In onze activiteiten verbinden we fysiek en online.

Kortom door deelname versterk je jouw markt- en concurrentiepositie - tegen lage kosten - in vergelijking met traditionele aanbieders die op zichzelf staan. Je profiteert van de investeringen in digitale technologie van het platform, van de krachtige gebundelde marketingactivteiten en van het netwerk.

Jouw voordelen bij deelname:
Events
Het Associates Des Arts Netwerk is een groeiend netwerk in de kunst- en interieurbranche waar succesvolle ondernemers elkaar kunnen treffen in een open en ongedwongen setting. Regelmatig organiseren wij events waar je aan kunt deelnemen, andere ondernemers treft en waarbij onderwerpen op het gebied van bedrijfsontwikkeling aan bod komen. Daarbij organiseren wij persoonlijke introducties indien van toepassing bij andere Associates.
www.associatesdesarts.com/en/events

Online positionering
Je krijgt een eigen profielpagina op associatesdesarts.com, waarop wij jouw en je bedrijf als Associate presenteren. Op deze pagina maken wij hyperlinks naar jouw eigen online kanalen (social media, website, blog, webshop, etc.) en plaatsen wij een webformulier waardoor bezoekers direct met jou contact kunnen opnemen. Voor uitbreiding van jouw profielpagina kan jij jouw nieuwsitems en projectcasus aanleveren.
www.associatesdesarts.com/en/associates

Communicatie nieuwsitems en projectcasus
Jouw nieuwsitems en projectcasus worden doorgeplaatst naar de hoofdrubriek “nieuws” voor directe communicatie in de netwerken achter dit platform
www.associatesdesarts.com/en/nieuws

Social Media publicatie
Associates Des Arts publiceert dagelijks verschillende berichten op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Deze berichten betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden Associates de mogelijkheid te publiceren in onze social media kanalen.

Email campagnes
Associates Des Arts verstuurt periodiek verschillende emailcampagnes uit naar een groeiend aantal geïnteresseerden in haar verschillende netwerken. Deze emailings betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden Associates de mogelijkheid te publiceren in onze emailings. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een exclusieve emailcampagne op te zetten en uit te voeren.

Publicatie in het Associates Des Arts Magazine
In het Associates Des Arts Magazine krijgen professionals en hun creaties de aandacht die ze verdienen. We doen dit door stijlvolle content te ontwikkelen in combinatie met mooie fotografie en dit bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Liefhebbers van mooie producten en kunst waarderen dit.
Het Magazine verschijnt 2 keer per jaar - in het voorjaar en in het najaar - en bestaat uit een print versie en online versie. De print versie wordt gericht verspreid in onze netwerken. Verspreiding van de online versie vindt via verschillende social media plaats. Associates krijgen korting voor publicatie in zowel de print- als in de online versie.
Voor de online versie: www.associatesdesartsmagazine.com

Productpresentatie en -verkoop in de Associates Des Arts Home Deco online shop
In onze webshop hebben we unieke, hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde home deco producten opgenomen - beschikbaar in gelimiteerde oplagen en ontworpen door getalenteerde en gepassioneerde product ontwerpers. Associates kunnen (een selectie) van hun producten presenteren en verkopen in onze Home Deco Shop.
www.associatesdesartshomedeco.com

Concours Des Arts in de Studio van Associates Des Arts
Gehuisvest in een prachtig historisch pand in het Koninklijke stadje Buren aan de Voorstraat no. 1, is dé plek waar we fysiek verbinding maken tussen onze Associates, hun creaties en de markt.
In de stijlvolle ruimtes De Rose en De Fortuyn organiseren we de zogenaamde Concours Des Arts, een live presentatie van diverse kunstwerken en interieurproducten van hoog niveau, vervaardigd door toonaangevende kunstenaars en productontwerpers. Hier gaan we met interieurdesigners en architecten aan het werk voor toepassing van deze producten in hun ontwerpen. Daarbij verkopen we deze producten aan consumenten. Ieder kwartaal start weer een nieuwe Concours met nieuwe items, zodat geïnteresseerden steeds weer worden verrast en geïnspireerd. Wij bieden Associates de mogelijkheid om deel te nemen aan de Concours en hun producten live te presenteren en te verkopen.
www.associatesdesarts.com/en/concours-des-arts

Social Media Campagnes
Associates Des Arts voert periodiek verschillende social media campagnes uit op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Deze campagnes betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform en/of Associates. Gekoppeld aan deze campagnes ontwikkelen wij specifieke landingspagina’s en geautomatiseerde opvolging.
Wij bieden Associates ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van social media campagnes.

Bedrijfsontwikkeling
Als Associates kun je gebruikmaken van ondersteuning ten aanzien van het realiseren van jouw nieuwe ideeën aan de hand van diverse maatwerk diensten. Een mooi startpunt voor een dialoog is onze gratis Quick Scan om inzicht en prioriteiten te bepalen.
www.associatesdesarts.com/en/bedrijfsontwikkeling

Vul hieronder je naam en emailadres in en wij sturen jou meer informatie over deelname aan ons Netwerkplatform.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required