Image

Associates Des Arts Interactief online platform
Associates Des Arts is een adviesbureau en multi-media bedrijf dat waarde creëert in de kunst- en interieurbranche. Wij bieden kunstenaars, productontwerpers, interieurprofessionals en fabrikanten en leveranciers in deze branche, bedrijfsontwikkeling en deze website als interactief online platform met eigen media.

Met deelname aan dit platform kun je jouw marktbereik vergroten, jouw positie versterken, je producten verkopen, deelnemen aan events en gebruikmaken van onze gespecialiseerde diensten op het gebied van bedrijfsontwikkeling.

Ons netwerkplatform biedt de kracht van het collectief, terwijl we tegelijkertijd de identiteit van het individuele bedrijf versterken. Het netwerkplatform verbindt de verschillende offline en online activiteiten. Deelname aan associatesdesarts.com versterkt de eigen markt- en concurrentiepositie - tegen lage kosten - in vergelijking met traditionele aanbieders die op zichzelf staan. Je profiteert van investeringen in digitale technologie van het platform, zonder deze zelf te hoeven ontwikkelen. Door de krachtige gebundelde marketingstrategie vergroot je jouw marktbereik met toegang tot het netwerk achter dit platform en is het eenvoudiger om nieuwe producten te promoten en te verkopen.

Welke voordelen biedt deelname:

Positionering
Je krijgt een eigen profielpagina, waarop wij jouw bedrijf en jouw nieuwsitems presenteren. Tevens maken wij verbinding met jouw eigen online kanalen (social media, website, blog, webshop, etc.) en plaatsen wij een webformulier waardoor bezoekers direct contact kunnen opnemen met jou of contactpersoon.

Communicatie van jouw nieuwsitems
Je kunt nieuwsitems aanleveren ten behoeve van jouw profielpagina en communicatie in het netwerk achter dit platform.

Artikel in het Associates Des Arts Magazine
In het Associates Des Arts Magazine krijgen professionals en hun creaties de aandacht die ze verdienen. We doen dit door stijlvolle content te ontwikkelen in combinatie met mooie fotografie en dit bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Liefhebbers van mooie producten en kunst waarderen dit.
Het Magazine verschijnt 2 keer per jaar - in het voorjaar en in het najaar - en bestaat uit een print versie en online versie. De print versie wordt gericht verspreid in onze netwerken. Verspreiding van de online versie vindt via verschillende social media plaats.
Als deelnemer krijg je één artikel per jaar, zowel in de print- als in de online versie.

Events
Enerzijds kun je gebruikmaken van diverse mogelijkheden om jouw product(en) live te presenteren én te verkopen. Anderzijds krijg je toegang tot onze netwerkbijeenkomsten en tot persoonlijke introducties bij onze Associates. 

Email campagnes
Associates Des Arts verstuurt periodiek verschillende emailcampagnes uit naar een groeiend aantal geïnteresseerden. Deze emailings betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden deelnemers de mogelijkheid te publiceren in onze emailings. 

Social Media campagnes
Associates Des Arts publiceert dagelijks verschillende berichten op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Deze berichten betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden deelnemers de mogelijkheid te publiceren in onze berichten. 

Maatwerk diensten
Als deelnemer kun je gebruikmaken van ondersteuning ten aanzien van het realiseren van jouw nieuwe ideeën aan de hand van diverse maatwerk diensten.

Vul hieronder je naam en emailadres in en wij sturen jou meer informatie over deelname aan dit online platform.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required