Cookie Consent by TermsFeed
Image

Workshop Online Presence & Commerce
Hoe ben ik online ‘actief’ aanwezig én hoe kan ik effectief gebruik maken
van de juiste virtuele netwerken en andere relevante ‘bubbles’


Internet is voor steeds meer bedrijven een van de belangrijkste commerciële kanalen. Niet alleen voor communicatie, maar ook voor commercie. Toch komen veel bedrijven niet verder dan het af en toe posten van een bericht en laten zij de andere, bijzonder effectieve mogelijkheden om Internet in te zetten bij hun business ontwikkeling onbenut.

Maar hoe kun je op een praktische manier Internet inzetten voor business ontwikkeling? Een manier waarbij Internet concreet en meetbaar bijdraagt aan het behalen van business doelstellingen.

Hiervoor zul je 'online' nog meer moeten betrekken in jouw commerciële processen. De zinvolheid van jouw traditionele kanalen zal immers meer en meer afhankelijk zijn van de online aanwezigheid en de interactiemogelijkheden die je als merk biedt. Maar het bepalen van effectieve online presence en commerce is lastig, omdat je uit alle beschikbare (technische) mogelijkheden en ontwikkelingen de juiste keuze moet zien te maken. Een keuze die past bij de positiekenmerken van jouw merk en je businessdoelstellingen.
Daarbij zijn verschillende marketingapplicaties zinvol in relatie tot meerdere kanalen. Evenals concepten zoals marketing 2.0 en 3.0 en Web 2.0 en 3.0, want deze hebben betrekking op de eigenschappen van de media en de rol van de gebruiker(s). Daarbij hebben we niet alleen met marketing en positionering te maken, maar vooral ook met de mogelijkheden die technologie ons biedt, de ontwikkeling in het gebruik van Internet en specifieke applicaties en de eigenschappen van verschillende kanalen.

Tijdens deze workshop bespreken we de mogelijkheden en brengen we verschillende media in kaart.

Resultaat
Na afloop van de workshop Online Presence & Commerce weet je precies wat actieve online presence en commerce behelst en ben je in staat jouw eigen aandachtspunten in kaart te brengen, om daar vervolgens meteen mee aan de slag te gaan!

Investering
De workshop Online Presence & Commerce duurt ca. 2 uur en bedraagt € 195,- ex BTW.

Locatie
De workshop Online Presence & Commerce kan zowel online als in onze Studio (’t Koopmanshuys, Voorstraat 1-3 in Buren) plaatsvinden.

Wil je meer informatie over de workshop Online Presence & Commerce, vul dan het formulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken.

 

Online presence & Commerce form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required