Cookie Consent by TermsFeed
Image

Masterclasses Online Presence & E-Commerce
Hoe ben ik online ‘actief’ aanwezig én hoe kan ik effectief gebruik maken
van de juiste virtuele netwerken en andere relevante ‘bubbles’


Internet is inmiddels één van de belangrijkste kanalen. Niet alleen voor communicatie, maar ook voor commercie. Toch komen veel bedrijven niet verder dan het af en toe posten van een bericht en laten zij de andere, bijzonder effectieve mogelijkheden om Internet in te zetten bij hun business ontwikkeling onbenut.

Maar hoe kun je op een praktische manier Internet inzetten voor business ontwikkeling? 

Hiervoor zul je de online aanwezigheid van jouw bedrijf actief moeten betrekken in je commerciële processen. Want, de effectiviteit van het gebruik van de verschillende kanalen en media zal meer en meer afhankelijk worden van de online aanwezigheid en de online interactiemogelijkheden die je als bedrijf biedt. 

Inhoud
In de Masterclass gaan we eerst in op het belang van online aanwezigheid en e-commerce. Vervolgens geven we inzicht in een effectieve strategie en eindigen we met een stappenplan.

We laten zien wat een effectieve online presence en e-commerce is. We bespreken hoe je keuzes maakt in het oerwoud van beschikbare (technische) mogelijkheden. Een keuze die past bij jouw bedrijf, je producten en/of diensten en je businessdoelstellingen. Vervolgens gaan we in op de keuze van verschillende kanalen en media, want ze hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Een keuze die afhankelijk is van de manier waarop je jouw doelgroep wilt benaderen en van je doelstellingen.
Daarbij is er ruimte voor vragen en een dialoog om de verschillende aspecten goed uit te diepen

Resultaat
Deelname levert je in korte tijd een overzicht van de actuele ontwikkelingen en een effectieve aanpak. Na afloop van de Masterclass Online Presence & E-Commerce weet je precies wat actieve online presence en e-commerce behelst. Je hebt een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor de inzet van kanalen en media, inzicht in de manier om goede keuzes te maken voor jouw bedrijf en een aanpak om volgende concrete stappen te zetten om er mee aan de slag te gaan. 
Kortom: Een aanpak waarbij je Internet concreet en meetbaar kan laten bijdragen aan het behalen van jouw business doelstellingen.

Investering
De Masterclass Online Presence & E-Commerce duurt ca. 2 uur.
Voor de investering informeer naar de voorwaarden.

Locatie
De Masterclass Online Presence & E-Commerce kan zowel online als in onze Studio (’t Koopmanshuys, Voorstraat 1-3 in Buren) plaatsvinden.
Note: De Masterclass in onze Studio is in verband met coronamaatregelen voorlopig slechts voor 4 personen toegankelijk

Eerstvolgende data, live in onze Studio, vanaf 13:30 tot 16:00 uur:

  • donderdag 27 mei - vol
  • donderdag 10 juni
  • dinsdag 22 juni. 

Wil je je inschrijven voor deze Masterclass, vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken. 

Inschrijven Masterclass Social Media

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Note All fields are required

Mogelijkheid voor in-company teams
De Masterclass Online Presence & (e)Commerce is ook mogelijk voor in-company teams. Zo werk je met je eigen team in een vertrouwde omgeving om voorop te blijven lopen in de markt. Deze groepsessie wordt in overleg ingepland. Informeer naar de mogelijkheden.