Cookie Consent by TermsFeed
Image

QuickScan Business ontwikkeling
Ontdek het potentieel voor verbetering van jouw business

 

5 MINUTEN VOOR JOUW SPECIFIEKE BUSINESS ONTWIKKELING
Ontdek de sterke en zwakke punten van jouw business met onze 5-minuten durende QuickScan Business Ontwikkeling. Deze is ontworpen om exact te bepalen waar het grootste potentieel voor verbetering in jouw business zit. Maak gebruik van die kennis om vervolgens een maatwerk plan van aanpak te ontwikkelen voor verdere ontwikkeling van jouw business.

Nederlandse bedrijven bezitten veel kennis over hun producten en diensten, maar worden geconfronteerd met enorme uitdagingen om hun positie te versterken. Veel genoemde aandachtspunten zijn: strategie, commerciële slagkracht en financiële positie.

Ruim 50% van de MKB bedrijven heeft behoefte aan stabiele groei om de uitdagingen van de komende jaren het hoofd te kunnen bieden.

- ING, MKB 2025 Naar een sterker MKB - 


QuickScan Business Ontwikkeling
Bij onze projecten voor business ontwikkeling is ‘het ontdekken van het verborgen potentieel’ de basis van onze aanpak. Meestal blijkt de huidige business voldoende verborgen potentieel te hebben voor winstgevende groei. Neem de tijd om het verborgen potentieel voor verbetering te ontdekken. We kijken naar de ‘kroonjuwelen’ van jouw business en wat het meeste effect zouden hebben op een verdere ontwikkeling. Vervolgens focussen we ons op wat voor jou de grootste impact heeft. 

Vul het webformulier hieronder in voor de directe link naar de QuickScan. Invullen van de QuickScan is kosteloos en vrijblijvend.

“Door het invullen van deze QuickScan, kreeg ik in slechts een paar minuten tijd prompt overzicht over de verschillende aspecten ten aanzien van business ontwikkeling. Tegelijkertijd werd ik me bewust van diverse onbekwaamheden waarvan ik me eerder niet bewust was.
De daaropvolgende feedbacksessie met Ruud en Mascha was een eye-opener. Ieder aspect werd punt voor punt besproken. En aan de hand van deze sessie zijn we met een plan gestart waarbij ik meteen met de belangrijkste aandachtspunten aan de slag kon!”

Jacqueline Smit, Hadex Nederland.

Ontvang de link naar de QuickScan Businessontwikkeling

Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required