Cookie Consent by TermsFeed
Image

QuickScan Business ontwikkeling

Streef jij naar groei van je business? Wil jij meer omzet? Wij hebben de expertise en middelen om jou te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van jouw business en het realiseren van jouw doelen!

Wij gaan voor optimaal resultaat en focussen ons op die onderdelen die voor jou de grootste impact hebben. Om deze te achterhalen hebben wij een QuickScan Business ontwikkeling ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende stellingen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te beantwoorden, waarna we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin we je feedback geven en verbeterpunten identificeren. 

Vul het webformulier hieronder in voor de aanvraag van de directe link naar de QuickScan. Invullen van de QuickScan en het persoonlijk gesprek zijn kosteloos en vrijblijvend.

“Door het invullen van deze QuickScan, kreeg ik in slechts een paar minuten tijd prompt overzicht over de verschillende aspecten ten aanzien van business ontwikkeling. Tegelijkertijd werd ik me bewust van diverse onbekwaamheden waarvan ik me eerder niet bewust was.
De daaropvolgende feedbacksessie met Ruud en Mascha was een eye-opener. Ieder aspect werd punt voor punt besproken. En aan de hand van deze sessie zijn we met een plan gestart waarbij ik meteen met de belangrijkste aandachtspunten aan de slag kon!”

Jacqueline Smit, Hadex Nederland.

Ontvang de link naar de QuickScan Businessontwikkeling

Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required