Cookie Consent by TermsFeed

QuickScan business ontwikkeling
Ontdek jouw prioriteiten voor een winstgevende business ontwikkeling

 

JE HOEFT NIET ALLES TE VERANDEREN OM JOUW BUSINESS WINSTGEVEND NAAR DE VOLGENDE FASE TE LOODSEN. JE KUNT FOCUSSEN OP JOUW PRIORITEITEN!

Alles tegelijkertijd aanpakken is echt niet nodig. Wat je nodig hebt, is een overzicht van welke acties voor een winstgevende ontwikkeling van jouw business de meeste impact hebben. Want daar gaat het om! Met onze QuickScan business ontwikkeling bepaal jij jouw prioriteiten.

JOUW INSPANNINGEN OM JE BUSINESS WINSTGEVEND VERDER TE ONTWIKKELEN MOETEN HET JUISTE RESULTAAT OPLEVEREN.

Jij bent ondernemer en weet hoe belangrijk business ontwikkeling is. Stilstaan is immers achteruitgang. Natuurlijk heb je al fantastische resultaat behaald. Daarom weet je ook dat jouw business het waard is om verder te ontwikkelen. Maar wat is nu de meest effectieve aanpak en hoe voorkom je verspilling en tegenvallende resultaten? Jij wilt dat de tijd die jij in jouw business ontwikkeling steekt leidt tot het realiseren van jouw businessdoelen.

Nederlandse bedrijven bezitten veel kennis over hun producten en diensten, maar worden geconfronteerd met enorme uitdagingen om hun positie te versterken. Veel genoemde aandachtspunten zijn: strategie, commercie en voldoende financiële slagkracht.

Ruim 50% van de MKB bedrijven heeft behoefte aan stabiele groei om de uitdagingen van de komende jaren het hoofd te kunnen bieden.

- ING, MKB 2025 Naar een sterker MKB - 

 

MET ONZE QUICKSCAN ONTDEK JE JOUW PRIORITEITEN!

Met de QuickScan business ontwikkeling ontdek je het verborgen potentieel van jouw business en bepaal je welke activiteiten de grootste impact hebben. Deze QickScan is ontworpen op basis van jarenlange kennis van en ervaring met het ontwikkelen van business in verschillende sectoren. Maak gebruik van deze kennis en ervaring! 

Nadat je de QuickScan hebt ingevuld, ontvang je jouw resultaten. Je kan ook direct aangeven dat je een persoonlijk adviesgesprek wilt inplannen, waarin we de resultaten bespreken en precies aangeven wat voor acties de grootste impact hebben op winstgevende ontwikkeling van jouw business. Het invullen van de QuickScan is kosteloos en vrijblijvend.

Image

“Door het invullen van deze QuickScan, kreeg ik in slechts een paar minuten tijd prompt overzicht over de verschillende aspecten ten aanzien van business ontwikkeling. Tegelijkertijd werd ik me bewust van diverse onbekwaamheden waarvan ik me eerder niet bewust was.
De daaropvolgende feedbacksessie met Ruud was een eye-opener. Ieder aspect werd punt voor punt besproken. En aan de hand van deze sessie zijn we met een plan gestart waarbij ik meteen met de belangrijkste aandachtspunten aan de slag kon!”

Jacqueline Smit, Hadex Nederland.

Ontvang de link naar de QuickScan Businessontwikkeling

Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Vriendelijk verzoek om alle velden in te vullen