Cookie Consent by TermsFeed
Image

QuickScan Business ontwikkeling

Ben jij actief in de kunst- & interieurbranche en streef jij naar meer omzet van jouw producten en/of diensten? Wij hebben de expertise en middelen om jou te ondersteunen bij de verder ontwikkeling van jouw business en het realiseren van jouw marketing- & verkoopdoelen!

Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een visie en bepalen van een strategische focus, het bepalen van je positionering en merkarchitectuur, het maken van een marketing, media & communicatieplan en de uitvoering daarvan en overzicht van je cashflow en iquiditeitsplanning. Daarbij bieden we een netwerkplatform waarmee je jouw markt- en concurrentiepositie versterkt en je netwerk vergroot.

Wij gaan voor optimaal resultaat en richten ons daarbij op verbetering van jouw marketing- & verkoopresultaten door klantbetrokkenheid. Uiteraard focussen we ons extra op die onderdelen die voor jou de grootste impact hebben. Om deze te achterhalen hebben wij een online QuickScan ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende stellingen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te beantwoorden, waarna je persoonlijk feedback krijgt om verbeterpunten te identificeren. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

Vul je naam en emailadres in op het webformulier hieronder en ontvang de directe link naar de QuickScan in je mailbox.

Ontvang de link naar de QuickScan

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required