ROYAL BLUE COLLECTION

Kostbaar keramiek van de allerhoogste kwaliteit

 

Royal Blue Collection is gepassioneerd door de kunst van handgemaakt keramiek. Geïnspireerd door de appel, het symbool van de aarde, creëert Royal Blue Collection kunstvoorwerpen van de allerhoogste kwaliteit. Royal Blue Collection doet dat in collegiale en respectvolle samenwerking met het vermaarde Royal Delft. De ideeën en ontwerpen van Royal Blue Collection worden door de Handschilder van de Porceleyne Fles vertaald in de Delfts Blauwe tekeningen.

Sabine Struycken ontwikkelde als interieur-expert in 2012 Royal Blue Collection. ‘Afgerond, zoals het moet zijn’. Dat is voor Sabine Struycken de definitie van volmaakt. De ronde vorm van de appel komt tegemoet aan de filosofische gedachte van de oneindigheid. Authenticiteit komt voort uit het hart. De feeërieke afbeelding en het dessin zijn handgemaakt door magnifieke kunstenaars, verbonden aan Royal Delft en geïnspireerd door Delfts Blauw. Royal Blue Collection streeft naar volmaakte schoonheid. In uw interieur of kunstcollectie komt een uniek object van Royal Blue Collection volledig tot zijn recht.

Royal Blue Collection bestaat uit drie verschillende edities: De Sabine editie, De Artists editie en de Kunstcollectie. De Sabine editie is beschikbaar in de Associates Des Arts Home Deco Shop

 

Royal Blue Collection
Barnsteenhorst 134
2592 EM Den Haag
Telephone: +31 (0)6 54 703 453 
Website:www.royalbluecollection.nl

Onze Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website
     

Contact Royal Blue Collection direct

Invalid input
Invalid Input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required