Cookie Consent by TermsFeed
×

Warning

The form #42 does not exist or it is not published.

ROYAL DELFT

 

Royal Delft: hoogwaardig Delfts Blauw sinds 1653
Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Het is hier, bij Royal Delft, dat ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw creëren. Royal Delft, opgericht in 1653, is de enige oorspronkelijk overgebleven Delfts aardewerkfabriek uit de 17e eeuw, die nog altijd met de hand Delfts Blauw maakt volgens eeuwenoude traditie. In elk stuk komt de geschiedenis, ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf terug: van een traditionele handbeschilderde vaas tot een modern dinerbord.

Nederlands ambacht op zijn best
De producten van Royal Delft variëren van klassieke topstukken tot moderne design objecten. The Original Blue omvat de collectie handbeschilderde stukken met traditionele decoraties – van bloemrijke patronen tot typisch Nederlandse landschappen. Deze decoraties zijn ook inspiratie voor nieuwe, hedendaagse ontwerpen die u terugvindt in de collecties Proud Mary, Schiffmacher Royal Blue Tattoo maar ook moderne serviezen als BlueD1653 en Peacock Symphony.

Ervaar het erfgoed
Nog altijd worden de handbeschilderde stukken van Royal Delft in de fabriek in Delft op ambachtelijke wijze vervaardigd. Naast de fabriek kunt u tegenwoordig ook een bezoek brengen aan het museum waar de geschiedenis van dit Nederlandse erfgoed is tentoongesteld. Na deze inspirerende ervaring kunt u de showroom bezoeken waar het volledige assortiment te bewonderen is en onze collega’s u graag van persoonlijk advies voorzien.

Royal Delft
Rotterdamseweg 196 
2628 AR Delft, Nederland
Tel: +31 (0)15 7600800
E-mail: |
Website: www.royaldelft.com

Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website   logo Pinterest       LinkedIn logo   Logo Twitter handtekening