Image

Op het netwerkplatform van Associates Des Arts kun je als Associate, jezelf, je producten en diensten en je merk opmerkelijk positioneren om vervolgens vanuit jouw merk, via onze media te communiceren in het specifieke netwerk achter dit platform. Zo vergroot je jouw marktbereik en maak je verbinding met potentiele leads en nieuwe klanten.

Aanvullend bieden we diverse maatwerk diensten op het gebied van: Visie & Strategie, Marketing, Media & Communicatie en Multi-connecting. Zie onderin de pagina.

START JE ONLINE CHALLENGE BUSINESS DEVELOPMENT

 

Net als elke ondernemer heb je wellicht vragen over de continuïteit en verdere ontwikkeling van jouw bedrijf. Je wilt je bedrijf verder ontwikkelen, maar je gaat te veel op in dagelijkse routines en daarbij is het moeilijk om objectief naar je eigen organisatie te kijken. Hoe nuttig zou het zijn om uitgedaagd te worden en input te krijgen van experts die de Art & Interior Design branche kennen en die ook vele jaren ervaring hebben in het ondersteunen van bedrijven met bedrijfsontwikkeling?

Begin met de Challenge Business Development en ontvang gerichte feedback en advies tijdens een persoonlijk gesprek. Klik op onderstaande button en lees meer ...

 

Image

MARKETING, MEDIA & COMMUNICATIE

BRANDING
MAGAZINE
SOCIAL MEDIA COMMUNICATIE
VIDEOPROFILERING
CONTENT ONTWIKKELING
PLANNING & UITVOERING
THIRD PARTY & OP-MAAT EVENTS

MULTI-CONNECTING

POSITIONERING & CO-BRANDING
DIALOOG EN UITWISSELING
NETWERKEN & EVENTS
LEREN & COACHING