Cookie Consent by TermsFeed
Image

Social Media strategisch inzetten

Een workshop voor persoonlijk advies aan ondernemers die zakelijk gebruik (willen) maken van social media, waarin we inzichten verschaffen ten behoeve van een effectiever gebruik.

Het is voor bedrijven aan te raden om, in het kader van hun bedrijfsontwikkeling, actief te zijn op social media. Social media is een krachtig marketinginstrument, dat bedrijven de mogelijkheid biedt om online zichtbaar te zijn en met hun doelgroep in contact te komen.
Maar niet alle kanalen passen bij jouw doelgroep. Bovendien werken ze allemaal net even anders. Het is dus belangrijk om enige kennis van social media te hebben, over diverse vaardigheden te beschikken én om met het plannen, creëren en plaatsen van content je marketing- en communicatiestrategie in acht te nemen.

Social Media als strategisch instrument
Social Media is niet meer weg te denken uit het huidige tijdsbeeld en zakelijk gezien een heel waardevol instrument gebleken. Social Media strategisch inzetten voor zakelijk gebruik en daarmee gericht en planmatig communiceren, wint nog altijd aan populariteit:

  • het is snel en actueel
  • je bouwt je eigen doelgroep en je bereikt groeit
  • je bent beter vindbaar voor geïnteresseerden
  • het is meetbaar en dus kun je je strategie erop afstemmen

In de loop der jaren is het aanbod van Social Media kanalen echter sterk gegroeid en de werking ervan significant veranderd. Je hoeft je dus niet meer af te vragen OF je Social Media moet inzetten maar HOE: welke kanalen zijn (anno nu) voor mij effectief en welke kan ik links laten liggen? En: welke content moet ik waar plaatsen voor een maximaal effect?

Met Academy Des Arts bieden wij persoonlijke, op maat consults ten aanzien van bedrijfsontwikkeling, zoals bijvoorbeeld een social media advies. Het totale advies bestaat uit twee stappen:

  • Stap 1 is volledig online en betreft het invullen van een Quick-Scan. De antwoorden uit de Quick-Scan zijn input voor stap 2
  • Stap 2 bestaat uit een persoonlijke sessie, online of live in onze Studio Des Arts in Buren, waarin we díe maatregelen behandelen, die het meeste effect hebben.

Dit resulteert in een gestructureerde en praktische methode om meer grip te krijgen op jouw social media.

Locatie
De persoonlijke sessie kan zowel online als bij ons op locatie in Buren plaatsvinden.

Wil je meer informatie over deze workshop, vul dan het fomulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

Social Media strategisch inzetten form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required