Cookie Consent by TermsFeed
Image

Masterclasses Online Presence & (e)Commerce
Hoe ben ik online ‘actief’ aanwezig én hoe kan ik effectief gebruik maken
van de juiste virtuele netwerken en andere relevante ‘bubbles’


Internet is inmiddels één van de belangrijkste kanalen. Niet alleen voor communicatie, maar ook voor commercie. Toch komen veel bedrijven niet verder dan het af en toe posten van een bericht en laten zij de andere, bijzonder effectieve mogelijkheden om Internet in te zetten bij hun business ontwikkeling onbenut.

Maar hoe kun je op een praktische manier Internet inzetten voor business ontwikkeling? Een manier waarbij Internet concreet en meetbaar bijdraagt aan het behalen van business doelstellingen.

Hiervoor zul je 'online' nog meer moeten betrekken in jouw commerciële processen. De zinvolheid van traditionele kanalen is immers meer en meer afhankelijk van de online aanwezigheid en de interactiemogelijkheden die je als merk biedt. Maar het bepalen van effectieve online presence en
(e) commerce is lastig. Je moet immers uit alle beschikbare (technische) mogelijkheden en ontwikkelingen de juiste keuze zien te maken. Een keuze die past bij de positiekenmerken van jouw merk en je businessdoelstellingen. En dan is de effectiviteit van verschillende kanalen ook nog helemaal afhankelijk van je doelstelling en de rol van de gebruiker(s). 

Tijdens deze Masterclass bespreken we de mogelijkheden voor Online Presence, bieden we inzicht in de manier om goede keuzes te maken en brengen we verschillende media in kaart. Daarbij hebben we onderling een intensieve dialoog om de verschillende aspecten goed uit te diepen.

Resultaat
Na afloop van de Masterclass Online Presence & (e)Commerce weet je precies wat actieve online presence en (e)commerce behelst. Je krijgt niet alleen inzicht in hoe je voor jouw business de juiste keuzes maakt, maar ook een duidelijk stappenplan!

Investering
De Masterclass Online Presence & (e)Commerce duurt ca. 2 uur.
Voor de investering informeer naar de voorwaarden.

Locatie
De Masterclass Online Presence & (e)Commerce kan zowel online als in onze Studio (’t Koopmanshuys, Voorstraat 1-3 in Buren) plaatsvinden.
Note: De Masterclass in onze Studio is in verband met coronamaatregelen voorlopig slechts voor 4 personen toegankelijk

Eerstvolgende data, live in onze Studio, vanaf 13:30 tot 16:00 uur:

  • donderdag 27 mei
  • donderdag 10 juni
  • dinsdag 22 juni. 

Wil je je inschrijven voor deze Masterclass, vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken. 

Online presence & (e)Commerce form

Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Invalid Input
Note All fields are required

Mogelijkheid voor in-company teams
De Masterclass Online Presence & (e)Commerce is ook mogelijk voor in-company teams. Zo werk je met je eigen team in een vertrouwde omgeving om voorop te blijven lopen in de markt. Deze groepsessie wordt in overleg ingepland. Informeer naar de mogelijkheden.