Cookie Consent by TermsFeed

STRUINEN DOOR DE STALENKAMEN BIJ SIEMATIC

Onlangs was ik op bezoek bij SieMatic aan het Vondelpark voor een bijzondere tour door de stalenkamer; een ware candy store voor interieurprofessionals en liefhebbers! Met dit in je achterhoofd, ga je de keukens toch op een heel andere manier bekijken. Dan ontdek je bijvoorbeeld, dat iedere keukenlifestyle van SieMatic, zoals de Pure, Classic en Urban, een eigen materiaalconcept heeft waar goed over is nagedacht. In dit blog een overzicht!

greeplijst goudbrons blogfoto

SieMatic greeplijst goudbrons

Alle hout is geen timmerhout
Niet al het hout in interieurs is van goede kwaliteit. Mijn vader was er altijd kritisch op en wilde alleen hoogkwalitatieve meubelen. De rest was van, zoals hij dat noemde, ‘lawaaibomenhout’ gemaakt en dat zou geen lang leven beschoren zijn.
Bij SieMatic wordt louter gebruik gemaakt van hoogwaardig hout. En omdat massief hout te zwaar is voor een constructie, wordt exclusief edelfineer toegepast; een materiaal dat ook zeer geliefd is bij topdesigners.
Als je goed kijkt naar de verschillende opstellingen in de flagshipstore, valt je op dat het kastanjehout, gerookt eiken of notenhout op diverse manieren is bewerkt, al naar gelang het ontwerp en de wensen van de klant. Open boek structuren, visgraat inlays, mozaïek…. Echt oogstrelend mooi!

Je eigen steentje bijdragen
Als we kijken naar de trends, dan zien we dat consumenten steeds vaker natuurlijke materialen verkiezen boven kunststoffen. En hoewel steen een koud imago heeft, weet SieMatic diverse natuurstenen op heel warme wijze te integreren in de keuken. Innovaties ten aanzien van de verwerking van steen maakt ook, dat we eindeloos veel mogelijkheden hebben op het gebied van kleuren, structuren en patronen. Keuzes, die uiteindelijk leiden tot een steengoed ontwerp, en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Een ijzeren greep
Vind jij die greeplijsten in keukens ook altijd zo lelijk? Daar hebben ze bij SieMatic iets op gevonden: een gepatenteerd programma met greeplijsten van goudbrons, edelstaal en zwart. En deze grepen zijn dusdanig ontworpen, dat je zelfs in een greeploze keuken de perfecte grip hebt. De sfeervolle verlichting in combinatie met deze greeplijsten maakt het helemaal af.

Keramiek Marble nis blogmodule         SieMatic materialen blogmodule 
 SieMatic keramiek marble nis    SieMatic materialen

Ben je liefhebber of juist op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens langs bij SieMatic aan het Vondelpark, laat je informeren over de materialen en struin ook door de stalen kamer. Het geeft je een compleet nieuwe kijk op keukens!