Image

Studio Des Arts

Gehuisvest in een prachtig historisch pand in het Koninklijke stadje Buren, is dé plek waar we fysiek verbinding maken tussen onze Associates, hun creaties en de markt.

De Studio als werkplek
In Studio Des Arts kunnen we met onze Associates sparren over hun bedrijfsontwikkeling. Hier worden ideeën ontwikkeld, plannen gemaakt en uitvoeringen besproken.

De Studio als inspiratieruimte
In de stijlvolle ruimtes De Rose en De Fortuyn organiseren we de zogenaamde Concours Des Arts, een live presentatie van diverse kunstwerken en interieurproducten van hoog niveau, vervaardigd door toonaangevende kunstenaars en productontwerpers.
Hier gaan we met interieurdesigners en architecten aan het werk ten aanzien van de toepassing van deze producten in hun ontwerpen. Ieder volgend kwartaal start weer een nieuwe Concours met nieuwe items, zodat geïnteresseerden steeds weer worden verrast en geïnspireerd.

De Studio als verkooppunt
Naast de online verkoopmogelijkheden van de Home Deco Shop en de Art Gallery, bieden we interieurprofessionals en consumenten aan de hand van Studio Des Arts de mogelijkheid om objecten te bekijken en te kopen. Wij combineren deze fysieke presentatie uiteraard met online promotie en marketing.
De openingstijden zijn:
- Donderdag 10-17
- Vrijdag 10-17
- Zaterdag 11-17
- Zondag 12-17 
- Op afspraak. 

Adres: Voorstraat 1-3, 4116 BC Buren.

Neem contact met ons op als je de Concours wilt bezoeken om een afspraak te plannen, of wanneer je jouw product hier ook wilt presenteren.