Cookie Consent by TermsFeed
Image

Studio Des Arts

 
Studio Des Arts, gehuisvest in een prachtig historisch pand in het Koninklijke stadje Buren, is dé plek waar we fysiek verbinding maken tussen onze Associates, hun creaties en de markt.

De Studio om te netwerken
Iedere laatste donderdag van de maand hebben we, van 16:00 - 18:00, open huis in onze Studio. Alle Associates en introducés zijn welkom tijdens deze netwerkactiviteit om van een drankje en een goed gesprek te genieten.

De Studio als werkplek
In onze Studio is speciaal ruimte ingericht om met onze Associates te sparren over hun verkoopdoelen. Hier worden workshops uitgevoerd, ideeën ontwikkeld, plannen gemaakt en uitvoeringen besproken. Klik hier voor meer informatie over ondersteuning ten aanzien van het realiseren van jouw verkoopdoelen.

De Studio voor foto- en video shoots
De Studio biedt gelegenheid voor het maken van foto- en video opnamen. Zo kunnen er professionele productfoto's en product-, profiel en brandvideo's worden gemaakt. Vraag naar meer info over foto- en videoshoots middels ons contactformulier of bel 020 2060830.

De Studio als inspiratieruimte
In de diverse stijlvolle ruimtes van de Studio presenteren wij unieke kunstwerken en interieurproducten van hoog niveau, vervaardigd door toonaangevende kunstenaars en productontwerpers. Hier werken we op afspraak met interieurprofessionals ten aanzien van de toepassing van kunstwerken en interieurproducten in hun ontwerpen. Klik hier om een afspraak te maken.

De Studio als verkooppunt
Voor fysieke verkoop van unieke kunst- en interieurobjecten organiseren wij in onze Studio de Concours Des Arts. Ieder kwartaal start een nieuwe Concours met nieuwe items, zodat geïnteresseerden steeds weer worden verrast en geïnspireerd. Wij combineren deze fysieke presentatie uiteraard met online promotie en marketing. Klik hier voor meer informatie over onze Concours Des Arts.

De openingstijden zijn:
- Donderdag 10-17
- Vrijdag 10-17
- Zaterdag 12-17
- Zondag 12-17 
- Op afspraak. 

Adres: Voorstraat 1-3, 4116 BC Buren.

Neem contact met ons op als je de Concours wilt bezoeken om een afspraak te plannen, of wanneer je jouw product hier ook wilt presenteren of een foto- of video opnamen wilt doen.