Cookie Consent by TermsFeed
×

Warning

The form #51 does not exist or it is not published.

THE HOME FACTORY

 

The Home Factory is een creatieve interieurpartner voor de projectmarkt en voor residentiële woningen. Samen met haar team is eigenaar Bianca Mookhoek in staat om voor iedere opdrachtgever een ‘eigen interieur’ te creëren. Vanuit haar achtergrond is zij gespecialiseerd in keukenontwerpen en start zij ieder residentieel totaalconcept logischerwijs vanuit de keuken, dat vaak het hart is van de woning. Vervolgens zorgt zij voor een naadloze overgang naar de omliggende ruimtes als het gaat om sfeer, kleuren en materialen, wat zorgt voor een samenhangend geheel.

Om iedere eindsituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen, wordt aan de hand van 3D ontwerptechnieken de mogelijkheid gegeven virtueel alle ruimtes te bekijken alvorens definitieve keuzes worden gemaakt. Het uitgangspunt, op basis van persoonlijke behoeften, wordt aangevuld met goed advies en creatieve oplossingen in antwoord op complexe vraagstukken. Vervolgens worden vanuit de definitieve situatie werktekeningen gemaakt voor de indeling, aangezichten, maatwerk, kleur- en materiaalgebruik en het lichtplan.

The Home Factory is in staat om praktisch en functioneel te denken zonder daarbij de kwaliteit en het comfort uit het oog te verliezen. Voor een compleet, concreet en uitvoerbaar eindresultaat, werkt The Home Factory nauw samen met de betreffende architecten, uitvoerders en leveranciers en neemt zij de leiding over het hele proces. Daarbij kunt u tevens een zeer hoge mate van betrokkenheid verwachten.

 

The Home Factory
A. van Leeuwenhoekweg 38 B10
2408 AN Alphen aan den Rijn, Nederland
Tel: +31 (0)172 74 53 70
Mob: +31 (0)6 55 172 337
E-mail:
Website: www.thehomefactory.nl

Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website   logo Pinterest       LinkedIn logo   Logo Twitter handtekening
                         

 

Vacature Junior Interieur Designer
klik op de foto hieronder voor meer informatie

Image