Cookie Consent by TermsFeed
×

Warning

The form #15 does not exist or it is not published.

WAVE Fashion.for kitchen


Wave ontwerpt en vervaardigt hoogkwalitatieve keukenproducten en is specialist op het gebied van afzuigkappen. Zij benutten iedere dag van het jaar optimaal om hun collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel qua design en vormgeving als qua techniek en productie.
Om afzuigkappen steeds mooier en beter te maken, maakt Wave uitsluitend gebruik van toonaangevende ontwerpers en extreem hoogwaardige materialen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Bovendien streven zij naar een perfect afwerkingsniveau.

Wave produceert op basis van individuele orders. Waar andere bedrijven ervoor kiezen om de kosten laag te houden en hun (massa)productie over te hevelen naar goedkope productielanden in Azië, kiest Wave juist voor produceren in Nederland en Europa. Dat maakt het produceren duurzamer en eigenlijk niet veel duurder, want de transportkosten zijn laag en de lijnen zijn kort. Maar belangrijker nog: zo zijn zij in staat zijn om veel sneller te reageren op de (vraag uit de) markt. Flexibiliteit is ‘key’, zeker in deze snel veranderende wereld.

WAVE
Meidoornlaan 52d
4902 SC Oosterhout
T: 0162 – 47 26 26

Website: www.wavedesign.nl

Graag nodigen wij u uit om onze showroom in Zevenhuizen te komen bezoeken op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt bellen naar 0162 – 47 26 26.

Wave Social Media

Logo FB website       Logo Instagram website   logo Pinterest